Kotkan satama 18.8.2024

torstai 29. elokuuta 2024

29.8.2024

 



Juttuhan on nyt niin että kesä alkaa olla jo takana, syksyn merkit ovat ilmassa, maauimala sulkeutuu ja meidän torikahvila on ensi kuussa auki vain satunnaisesti ja hyvän sään vallitessa.
Siirryn siis sisätiloihin ja vähän syksynmällä länsiselle pallonpuoliskolle, ovat siellä saaneet paikallisen uimalan ilmeisesti jo käyttökuntoon, varmasti en tätä tiedä mutta ei se haittaa en menis mutenkaan ainakaan uimaan, en tiedä onko siellä vesijuoksu mahdollista.

@rosa_davilamamely

La antigua Piscina Municipal del Puerto de la Cruz abrirá sus puertas en los próximos meses convertida en el Centro Insular de Deportes Acuáticos. ✅️ Una renovación integral con la que ofrecemos una infraestructura de alto nivel y que vuelve a situar al Puerto de la Cruz como el referente que siempre fue en los deportes acuáticos. La historia del Puerto de la Cruz está estrechamente ligada a los deportes acuáticos y, ahora si, contará con un centro de primera para toda la isla 🤽‍♀️🤽‍♂️

♬ sonido original - Rosa Dávila


Punaisia banaaneja pitää päästä maistamaan. 

lauantai 24. elokuuta 2024

24.8.2024



Siivouspäivä .Näin luki lehdessä. En siivonnut, en vienyt tavaroitani  kipputorille myyntiin.Ei olla muutenkaan mitään kirpputori ihmisiä.
Santa Cruzin markkinat on jättimäinen kirpputori siellä on ollut tapana käydä jopa on jotain ostettu ainakin tingitty hintaa.

Siis tänne vähän syksynmällä.
Siinä kauppahallin kupeella on hyvä churro paikka jos ei pitkä jono niin saavat meistä hyvät asiakkaat.

EL QBANO tarjoilee tyypillistä kanarialaista ruokaa vois käydä jos ? luulen että on parempi ruoka kuin Pyhtään saaristolaismarkkinoilla.

keskiviikko 21. elokuuta 2024

21.8.2024

 

Bensa. oli kuulemma eilen halpaa, piti tankata juurikin siksi ja toinen syy oli että tankki oli taas melkein tyhjä. Bensamittari ei kelpuuttanut pankkikorttiani tuli näkyviin teksti jossa kehoitettiin ottamaan yhteyttä pankkiin.
Tilasin uuden kortin, saan n. 10 päivän perästä, onneksi minulla oli kotonani vielä 2 ylimääräistä korttia samalle tilille. Otin niistä toisen, tallensin pin koodin muistiini ja kävin uudestaan mittarin tykönä.
Tallensin myös tuon pin koodin naamioituna erään puhelin numeron yhteyteen, muisti tekee nääs välillä tepposet eikä muista.

Bussilasti Ukrainalaisia naisia vieraili tänään kaupungintalolla, kukaan kahvi porukastamme ei tiennyt asiasta sen enempää, epäilin heidän olevan sotaleskiä.


sunnuntai 18. elokuuta 2024

18.8.2024

 Pidin vähän lomaa näistä blogi päivityksistä, no ei ollut oikein mitään järjellistä sanottavaa no eihän sitä ole ollut ennenkään mutta jäähän siitä itsellekin joku muistijälki missä sitä on oltu.

Tänään käväistiin katsomassa Kotkan satamaan saapunutta risteilijää 700 turistia tuli sen mukana jostain ameriikoista Tallinnan kautta tänne.  

                        Laivan nimi on Azamara Onward. Aamulla tulivat illalla jo lähtevät pois.

Eilen pieni piipahdus Pyhtään saaristonais markkinoille. Erehdyttiin ostamaan markkiteltan paella pannulta annokset muikkuja perunoilla ja vihanneksilla. Ei hyvä valinta, suorastaan paskan maku jäi suuhun vaikka Yritin sitä Cola Zerolla poistaa, yököttää vieläkin.

Muikut ,perunaa, vihanneksia ja valkosipulikastiketta.

Pyhtään saaristolaismarkkina teltan ruokailupaikka.



Tänään oli huomattavasti parempi ruoka Hotel Santalahdessa, pinaatti keittoa alle ja karjalanpaistia päälle avot harasoo kyllä olikin hyvää.