Lihat ja kirves ovat kuvattu Puerto de la Cruzin satamassa.
Laadukkaasti halpa kauppaketju avasi eilen uuden myymälänsä Kotkan Sutelassa, ei käyty avajaistarjouksia hakemassa.Viikko sitten käytiin samaisen kauppaketjun Karhulan myylälässä josta ostin 2 rasiaa lihaperunasoselaatikkoa, kun niistä toisen kotona mikrossa lämmitin ja söin niin tuli mieleeni että kuinka paljon/vähän soseessa tulee olla lihaa jotta siintä voi käyttää nimeä lihaperunasoselaatikko.
Jätän nyt ko. tuotteen valmistajan mainitsematta mutta ei niissä paljon eroja ole, no jäähän ainakin pienempi hiilijalanjälki kun lihaa ei ole ja maailma pelastuu.
Tuossa blogissa oikealla pyörii maapallo ja siinä on silloin tällöin sen paikkakunnan nimi jossa blogiani luetaan, jopa suomen Turku välillä näkyy vilahtavan paikkakuntana.
Sen tarkemin en lukijoitani vahtaa, ihan vaan ajatuksena tuli mieleeni että voishan tuo yksi turkulainen olla vaikka Daniel Stålin mummo.