Steveco Areena 21.4.2024

tiistai 28. joulukuuta 2010

Vielä on vuotta jäljellä

Mitään sen suurempia yhteenvetoja kuluvasta vuodesta ei kannata tehdä,hyvinhän se näin omasta näkövinkkelista katsoen meni.
Matkamittariin tuli 60 vuotta maaliskuussa sitä ei sen kummemmin juhlittu, 5 viikkoa vietettiin niitä paossa Puerto de la Cruzissa.
Terveenä (ilman mitään vakituista lääkitystä) tässä on tähän asti taivallettu, pikkuvaivoja omasta "hölmöydestä" johtuvia on aina silloin tällöin,tuppaa mm. unohtumaan kuntoilun jälkeinen venyttely ja kuten personal trainer sanoo muista se sosiaaliturva tunnuksesi,tarkoittaa syntymävuotta ja etten ole kuulemma enää mikään nuori poika.

Sain pari  opetusta tuosta venyttelyn tärkeydestä vuoden aikana: 14.2 patikoitiin La Calderasta Candelarian polkua seuraten Montana Crucitan (2057m) huipulle ja takaisin.
Reitti ei sinänsä ole ertyisen rasittava mutta se venyttely uhohtui tyystin kun päästiin sinne La Calderassa olevaan baariin.
Bussimatkalla  kovat penkit vielä painoivat takareisiä niin hyvä että pystyin Puertossa bussista poistumaan 3-4 päivää kärsin polvikivuista tämän unohduksen takia.

Minä La Crucitassa ja "hesalaiset" ystävät olusilla.

Tämä viimeinen opetus kävi 20.12 vedin kuntosalilla suhtkovan jalkapäivä treenin mutta jätin venyttelyt tekemättä kun oli vähän olevinaan kiire Nikon kanssa luistelemaan.
Sittenhän se rävähti 21.12 noidannuoli alaselkään aivan pienestä eteen kumarruksesta.
Kyllä se vieläkin vähän tuntuu etenkin aamuisin kun vetää esim. sukkia jalkaan.
Eräs kaveri sanoi että tuo ongelma on helppo hoitaa laitat vaan ne sukat valmiiksi jalkoihisi jo illalla.

2 kommenttia:

  1. Monenlaistahan sitä vuoden mittaan sattuu ja tapahtuu. parasta oli se, kun sain teihin tutustua ja phinta tää loppuvuoden sairastelu. Tätä vuotta on todella vähn jäljellä ja uudelta voi toivoa vain parempaa.

    VastaaPoista
  2. Mummeli Näinhän se elämä menee välillä paremmin ja välillä taas huonommin mutta positiivisella asenteella löytää joka asiasta myös jonkin myönteisen puolen.
    Toivotaan että tuleva vuosi olisi vanhaa parempi.

    VastaaPoista

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.