Steveco Areena 21.4.2024

maanantai 10. tammikuuta 2011

Alkoi härkäviikot

Härkäpäisesti täällä vielä kuukauden päivät töitä painetaan pimeässä lumen ja loskan keskellä.
Valoisa aika menee kokonaan noissa työhommeleissa mutta itsehän olen asuin- ja työpaikkani valinnut ei valiteta.Lomille lähdetään 13.2 pitäisi  sitä ennen aloittaa pieni loppukiri tuolla kuntoilupuolella.
Jäin antibiootti kuurin vaatineen keuhkoputken tulehduksen ja noidannuolen takia ohjelmastani jälkeen joka on toteutunut vain n.80 prosenttisesti.
Kun ei se pukkikaan niitä hokkareita tuonut on lenkkeily hoidettava uimahallissa vesijuoksuna se on sisäsiistiä hommaa ei tule hikipyykkiä eikä ikäviä  loukkaatumisia liukkailla ja jäisillä poluilla.
Kerta viikossa riittää sitä lajia ,lenkkeillään sitten tuolla Teneriffan "korkean paikan leirillä" kesäisissä olosuhteissa  vähän enemmän.


Loman jälkeen otetaan sitä "härkää sarvista" ja opetellaan nämä minulle vaikeat golf lyönnit putti ja chippi.
Niillä se hyvä tulos kuitenkin loppujen lopuksi tehdään.

2 kommenttia:

  1. Huomenissa minäkin menen taas vaihteeksi töihin, muistelemaan millaista se on. Onneksi siellä ei tarvii laulaa ääni kun on yhtä kähinää välillä. Minä en puhu enää kuntopuolesta mitään, kaikki suunnittelu on mennyt "förbii" tähän mennessä. Tuo on kyllä kova laite tuo crosstraineri, mutta kun ei uskalla vielä kuin sellaisia 10 minsan jaksoja. Krahisee nuo keuhkot siihen malliin. Konttailen siellä Chamorcassa sitten, ei juku sekin kun käy polvien päälle.

    VastaaPoista
  2. Nyt on niin liukasta ulkona että paras pysyä sisällä ettei saa kipsiä jalkaan...

    VastaaPoista

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.