Steveco Areena 21.4.2024

maanantai 31. tammikuuta 2011

Talvi takana

Huomenna on jo Helmikuu ja minun talveni alkaa olla takanapäin,näin voi sanoa jos tuon vuoden jaksottaa golfkärpäsen pureman miehen ajatusmallin mukaisesti.
Talvihan alkaa meillä jo Marraskuussa kun golfkenttä suljetaan silloin aloitetaan tietysti heti valmistautuminen uuteen tulevaan kauteen.
Kolme kuukautta (marras-,joulu- ja tammikuu) vietetään pääosin kuntosalilla lenkkeilyä unohtamatta tämä jakso on nyt takanapäin ja voi sanoa että  melkein meni suunnitellusti pois lukien yhden flunssan ja noidannuolen aiheuttamaa pientä katkoa harjoitteluun.
Tällä viikolla on ohjelmassa hierojalla käynnin lisäksi 4 kuntosali käyntikertaa nyt jo vähän kevyemmin lisätäten kuitenkin keppijumppaa ja venyttelyä sen lisäksi ainakin kerran pitää käydä lenkillä.
Puertoon lähdetään 13.2 ja se on mainio paikka lenkkeillä ja kohottaa hapenkuljetuselimistön kuntoa eli kestävyyttä.
Kolme viikkoa vietetään Puerton keväässä suomen kesää vastaavassa ilmastossa mm.aktiivisesti lenkkeillen ja meininki on sielläkin käydä ainakin kerran ennestään tutulla hierojalla.
Kotiinpaluu on sitten 6.3 ja lomaa jatkuu vielä viikko sen jälkeenkin "sorvin" ääreen palataan vasta 14.3 ja jos vanhat merkit pitävät paikkansa niin noin kuukausi tästä niin jossain päin suomea on silloin jo golfkenttä auki.

4 kommenttia:

  1. Sitä sitten ollaan melkein lähtökuopissa siellä suunnalla ja kohta pakataan ja punnitaan.

    Ollapa täälläkin, juuri tuttava houkutteli lähtemään mukaansa sinne. Ovat samalle lennolle teidän kanssa lähtemässä ja vielä samaan hotelliinkin, tosin vain viikoksi.Ja tottakai piti vilkaista mikä on paikkatilanne, eipä ole enää yhtään paikkaa..
    Mukavaa matkan odotusta sinne suuntaan.

    VastaaPoista
  2. Minttuli Lentokoneessa oli äsken kaksi vapaata paikkaa (matkajokeri ja toinen pelkät lennot)kahdeksi viikoksi molemmat.
    Sano tuttavallesi terveisiä ja että tulevat vaan reilusti moikkailemaan tätä "nuortaparia".

    VastaaPoista
  3. Toivotaan nyt että meidän Chamorcan samoilu onnistuu, on siellä 2:s poluilla sateet hieman tehneet tuhojaan, mutta Mikko mietiskeli että saattavat paikat keritä kuivahtamaan ennen meidän retkeä, toivotaan. Sinulta se on kuulemma peruuntunut ennenkin. Sanoin vain Mikolle että kait sieltä nyt polkuja löytyy. No mitä tässä sitä nyt vielä murehtii, marssitaan vaikka ympäri Charcoa, jos ei muualle pääse. No sinä näet sitten parin viikon päästä tilanteen paikan päällä. Eilenkin siellä satoi, mutta satoi täälläkin. Kuulemisiin.

    VastaaPoista
  4. Mulla on vissiin huonot välit yläkerranisännän tai ainakin säidenhantijan kanssa jos taas reissu peruuntuu.
    Kyllä me joku meille neitseellinen polku löydetään Mikon johdolla patikoitavaksi.
    On sitä vettä siellä tosiaan satanut sain Mikolta pari uutiskuvaa niistä tuhoista.

    VastaaPoista

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.