Steveco Areena 21.4.2024

torstai 19. toukokuuta 2011

Sateista on

Sateista on mutta ei haittaa,sateen varalle löytyy nykyään hyvät varusteet ei tarvitse sen takia jäädä kotisohvalle makoilemaan.
Blogini kommentit häipyvät itsestään eivätkä näytä takaisin palaavan,se minua harmittaa enemmän kuin pieni sade mutta ei maha mittää.
Tämän päivän Kymen Sanomissa oli iso uutinen kun Kotkan saaristossa oli bongattu Iberiantiltaltti 60 ukkoa ympäri Suomea oli saapunut lintua katsomaan harrastus se lintubongauskin ei siinä mitään.
Itse olen tämän viikon lomalla ja kiertelen golfkenttää pelikavereiden ja välillä myös kameran kanssa.

Tämän aamun golfkierroksella kamerani linssin eteen eksyi Haapana.

4 kommenttia:

  1. Komea lintu kuvassasi.
    Nyt alkaa nurmet rehotta kun vettä vihdoin satoi ja lämmintä luvassa!
    Terveiset teille sinne.

    VastaaPoista
  2. Hieno kuva haapanasta. Sateista ja kylmää on sää täälläkin, mutta jospa se siitä iloksi muuttuu viikonloppua kohden. Näitä bloggerin ongelmia taitaa riittää, eilen oli lukijat kadoksissa kaikilta.
    Terveisiä mansikkamailta.

    VastaaPoista
  3. Kiitoksia kommenteistanne toivottavasti ne nyt säilyvät.Oli tällä Iberiantiltaltilla pää sekaisin kaiken pöyrityksen jälkeen vähän kuin leijonajoukkueella täysin eri syystä kylläkin.

    VastaaPoista
  4. Komia on "soppalintu". Tilasin myös itselleni muistikortin tuohon "kepsiin". Se kun jäi epähuomiossa tilamatta, onhan siinä sitä omaakin muistia, rajoitetusti. Tilasin Harrilta(kivenalla),olen hänen kanssaan sellainen puhelintuttu. Pelionnea.

    VastaaPoista

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.