Steveco Areena 21.4.2024

tiistai 7. kesäkuuta 2011

Ähtärissä kaksi päivää

Hyvisså ajoin saavuttiin Ähtäriin ja majoituttiin hotelli Mesikämmeneen jossa meillä oli varattu kahden yön paketti sis. aamiaisen.Matkamme varrella oli ukkosmyrsky riuhunut kaataen laajalta alueelta puita tielle joita paikalliset pelastus viranomaiset raivasivat tieltämme sivuun.
Hotellissa käytiin suihkussa huuhtomassa Porin golfkentän pylyt ja hiet pois ja eikun syömään Ähtärin ABC:lle kun hotellin ruokasali ei ollut vielä auki.
Ruokailun jälkeen teimme vierailun meille Plazan matkailupastan ja Puerton matkan kautta tutuksi tulleen Mummelin kotiin.
Noksun kännykkä navigaattori ohjasi hyvin perille ja Ähtärin kuuluisin koira Himmu otti meidät iloisesti haukkuen vastaan rauhoittuihan se Himmukin vähitellin siitä kun Mummeli häntä liiasta innokkuudesta jo vähän toruikin.Keskusteltiin niitä näitä ja vaihdettiin kuulumiset/terveiset, kaffet juotiin ja sovittiin että Helmikuussa Puertossa taas tapaamme.
Himmu oli aluksi vieraista vähän hämillään mutta uskaltui pienen totuttelun jälkeen tulemaan luokse ja tekemään lähempää tuttavuutta mutta Mummelia ei päästänyt silmistään hetkeksikään.
Lauantai aamuna ensimmäisten joukossa kävimme sitten tässä kauppakeskuksessa mitään erikoista en odottanut täältä löytyvän.Kolme paria ostin vaellussukkia ja yhden microSDHC muistikortin siinä kaikki mutta tulipahan käytyä.
Mutta Ähtärin eläinpuisto susineen ja karhuineen oli meille elämys pidin sitä jopa Puerton "Loroparkkia" parempana suosittelen käymään molemmissa jos lähistöllä liikutte.
 Lauantai iltana kiersimme vielä Ähtärin hienoihin maisemiin rakennetun 9 reikäisen golfkentän,kentällä on laajennustyöt meneillään ja kenttä pitäisi olla 18 reikäisenä valmis vuonna 2013.

Sunnuntai aamuna aamiaisen jälkeen ajelimme vielä Jyväskylän ja Muuramen golfkentän kautta Kotkaan.Muuramen kenttää ei pelattu kun PT oli saanut pahan hiertymän kantapäähänsä.
Kotimatkan varrella poikkesimme vielä Vierumäen urheiluopistolle syömään.
Tälläinen reissu tällä kertaa.  Kuviani Ähtäristä.

2 kommenttia:

  1. Hyviä kuvia! Tuli jo ajatus käydä eläinpuistossa muutaman vuoden tauon jälkeen. Se on kyllä hieno paikka, eläimillä tilaa temmeltää. Ei sellaista pikkuhäkki meininkiä ollenkaan. On nuo karhut suloisia, kunhan ei tiellä tule vastaan.
    Tulkaahan toistekkin.
    terveiset täältä!

    VastaaPoista
  2. Mukavan rengasmatkan teitte ja Ähtäri on hieno eläinpuisto. Meillä on siellä käynnistä jo muutama vuosi aikaa, että olisi syytä päivittää tiedot. Tässä on nyt syytä ottaa karttakirja esiin ja ryhdyttävä suunnittelemaan matkaa, muuten on kesä taas ohi ennenkuin pääsee mihinkään. Terkkuja.

    VastaaPoista

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.