Steveco Areena 21.4.2024

perjantai 15. heinäkuuta 2011

Otetaan selvää

Otetaan kohta (matkailumielessä) selvää onko se oma maa mansikka ja muu maa mustikka.
Kesälomani on Elokuussa ja silloin käydään ottamassa selvää ensin Virossa ja heti perään Venäjällä sen jälkeen vielä pienellä varauksella on käynti Savon sydämmessä.
Tytär perheineen on vuokrannut ammattiliitonsa mökin Tahkolta johon sisältyy kiva porkkana > Huoneistoissa on Tahko Golf Club Oy:n Business Golfkortti, joka oikeuttaa yhden peliajan varaamiseen/päivä, kaksi viikkoa etukäteen max.neljälle pelaajalle (=yksi lähtöaika, kaikki pelaa samassa ryhmässä) Tahkon Old-tai NewCourselta eli vanhalta tai uudelta kentältä Green feet hintaan 35 €/hlö kierros. 
Golfpiste.com jäsenkortilla pääsee tuolle kentälle 2 yhden hinnalla, se on hyvä kortti suosittelen kaikille golfareille.
Tuota Tahkon kenttää en ole ennen pelannut senkin takia se kiinnostaisi.
Jyväskylään/Muurameen päättyy kesäloma mutta ennen talven Teneriffan matkaa käyn vielä "firman piikkiin" kuntoremontissa Pajulahden urheiluopistolla,jaksaa sitten näitä polkuja tallata viimeiseen asti.
Tietysti se on makuasia mistä tykkää mutta paras kotimainen marjahan on ehdottomasti karpalo jo sen terveysvaikutusten takia.

7 kommenttia:

  1. Huomenta! paljon aiotkin vielä kesään saada mahtumaan. Hieno homma! Oma kesä kun menee tässä kotitanhuvilla, mitä nyt pikkuheittoja noiden ristiäisten merkeissä pitää parina pyhänä tehdä.
    Onneksi teidän ystävien vierailut vähän katkaisee tätä arkea. Eilen kävi Senorita miehensä kanssa. Aivan mahtavaa!
    Terveiset molemmille!

    VastaaPoista
  2. Porin pojat ei osaa tehdä maaleja ja rankkarialueella menee sormi suuhun, tyyliin "mitäs nyt tehdään". Taitoa kyllä olis, mutta se jokin puuttuu. Luulen että sitä haetaan jo tänään Suonperän Teron (ent. A-junnujen valmentaja, nyk. edustusjoukkueen) tuntien. Reissua odotellessa. Terveisii vaan.

    VastaaPoista
  3. Tere niinku Virossa sanotaan.
    Heitin aamulla kiireissäni ooken blogiin yhden kommentin se ei sitten vissiin ikinä matkaan lähtenytkään.
    Sanoin siitä voittomaalin tehneesstä Beka Tugushi nimisestä pelaajasta että hän on vaarallinen mies myös omalle joukkueelleen kun pää ei aina kestä maailmantähdellä menestystä.
    HiFK matsissa kaveri sai suoran punaisen ja sen päälle palloliitto rätkäisi neljän ottelun pelikiellon.
    Ookke seuraan sitä Viipurin risteilyjen tilannetta ja voin tehdä meille alustavan varauksen täältä käsin oliko se sovittu risteilypäivä meillä 18.8 ?.

    VastaaPoista
  4. Jep. 18 päivä eli Leevin päivä. On meinaan toinen nimi Leevi. Viime kesänä täällä nämä "porin pirut" ärsyttivät teidän maalivahti Forsmanin, se kun on porilainen. Molarilla paloi päreet, kaksi keltaista ja ulos. Nyt hermo kesti, ja tulosta tuli. Sinä järkkäät ja rahat hoidetaan jos äitee saa eläkerahat.....Eikö mitä jag betalar. Katsoin yöllä Argentina-Uruguay, nautein jollakin tapaa kun Uruguay voitti rankkarikisan. Pidetään yhteyttä, terkkuja.

    VastaaPoista
  5. Kyllä sun viestisi oli tullut perille tarkistin juuri. Skannataan passit. Ilmoitathan sitten kun se homma on tehtävä. Kiitos.

    VastaaPoista
  6. Tämä selvä ,eiköhän ne tällä viikolla saa risteilyt käyntiin.Viipurissa on kuulemma hyvä kalastustarvike kauppa sano "äiteelle" että ottaa vähän enemmän eläkerahoja mukaan että saat ostaa pari mormuskaa vaikka matkamuistoksi.

    VastaaPoista
  7. Hieno homma. Tilasin tänään golfkierroksen iltapäiväksi, koitan jos onnistun tiputtamaan tasoitusta. Terkkuja.

    VastaaPoista

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.