Steveco Areena 21.4.2024

perjantai 8. heinäkuuta 2011

Tuttuja Teneriffalta

Eilen illansuussa saimme kotiimme mieluisia vieraita Puerto de la Cruzista Teneriffan saarelta.
Siellä vakituisesti asuvat Paula ja Mikko kävivät meillä pikaisesti piipahtamassa kun olivat tänne Kotkaan "eksyneet" 6 viikkoisen Suomen vierailunsa aikana.
Kuulumisia vaihdettiin ja ei edes kahvi heille masistunut kun isäntäperhe Kotkan Ristinkalliolla oli heidät juuri illallisella niin täyteen tankannut.
Arvokkaan lahjan sain taas Mikolta sillä hän latasi muistitikulta kotikoneelleni noin satakunta GPS jälkeä Teneriffalta.
Kiitos vierailustanne Paula ja Mikko Helmikuussa viimeistään taas "nährään" niinkuin ookkekin tapaa sanoa.


4 kommenttia:

  1. Olipa teillä varmaan kiva hetki heidän kanssaan. Voi kun menisivät täsätäkin läheltä ja poikkeaisivat. Nuo vierailut vain on niin kivoja!

    VastaaPoista
  2. Terveisii vaa "mualimalta". Meillä on ristiäiset heinäkuun lopussa. Mutta katsotaan jos päästäis piipahtaamaan joskus tuollaselle pikavisiitille ala Mikko joskus elokuun kuutamolla. Terkkuja. Että Junnun laulut jää nyt taas kuulematta.

    VastaaPoista
  3. Kiitti kommenteista mummeli ja ookke.Vierailut ja ristiäiset ovat kivoja,ihan kiva nimi sille pikkumiehelle olisi Seppo vai mitä ookke?.
    Mitäs sanot ookke jos tehtäis pikavisiitti katamaraanilla(12h)Haminasta Viipuriin.

    VastaaPoista
  4. Olisi muuten ihan kiva reissu. Koska olisi hyvä ajankohta? Nimi olisi ihan hyvä ja Seppona on ihan kiva olla. En tiedä onko nuoripari saanut liikaa Lönrot vaikutteita, nimeksi kun tulee Elias.

    VastaaPoista

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.