Steveco Areena 21.4.2024

keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Vaihtopäivä

Meillä Kymen Golfin kausipelimaksun maksaneilla golfareilla oli eilen (26.7) vaihtopäivä KoskiGolfin kanssa eli me pääsimme sinne pelaamaan ilmaiseksi ja he vastavuoroisesti tänne meidän Kotka Golfin kentälle.
Hieno idea joka piti tottakai hyödyntää,toivottavasti vaihtopäivät jatkuvat myös ensivuonna ja  nyt vaihdossa olevien Porvoon ja KoskiGolfin seuraksi saadaan vielä Lappeenrannan hieno kenttä.
Porvoon Glubitalo.Kuvaa klikkaamalla näkyvät vaihtopäivän kuvat KoskiGolfin kentältä.
Alla pari kuvaa aamuisesta Kotkan satamasta.
Meripäivä areenaa rakennetaan.
Vieraita on jo saapunut Haminasta ja Helsingistä.
Illat alkavat jo pimentyä ja sen huomaa selvästi, kuva on otettu klo 22.30 paluumatkalla KoskiGolfin kentältä Kotkaan.Paikka on eräs kahvila Susikosken sillan kupeessa.









3 kommenttia:

  1. Upeat on maisemat, malttaako niitä pelatessa ihailla vai onko koko ajan vain mentävä. oley kuitenkin kuvaamaan ehtinyt.

    VastaaPoista
  2. Mummeli kyllä kuvata ehtii jos on haluja ja kamera mukana, ei tämä golf mitään vauhtiurheilua ole aina välillä joutuu odottelemaan että edellä kulkeva ryhmä ehtii siirtyä "tulilinjoilta" pois.
    Hienoja nämä Suomenkin kentät ovat ja Ähtäri sieltä parhaimmasta päästä.
    Onnittelut ylihuomisen syntymäpäiväsi johdosta jo etukäteen.

    VastaaPoista
  3. Kiitos onnitteluista, mutta ei tää tässä iässä ole enään ilo, päinvastoin. Ihan tässä on tulossa vähitellen vanhaksi vaikka en mä silti olekkaan vanha, ikää vaan niin paljon.

    VastaaPoista

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.