Steveco Areena 21.4.2024

keskiviikko 3. elokuuta 2011

Tyky tai Tyhy

Joku sellainen työhyvinvointi päivä on tällä minun personal trainerilla tänäiltana,tekevät tuurimoottori risteilyn lähisaareen.
Enni jää papan hoitoon mitenkähän me tästä illasta mahdamme selvitä no kyllä me jotain kivaa keksitään.
Ookke kommentoi edellistä blogiani sanomalla että kaikkea voi sattua (golfissa), totean vaan että niin voi en nimittäin ikinä ennen ole osunut golfpallolla itseeni mutta eilen sekin ihme kävi puun kautta toteen.
Seurauksena yksisakko ja sen vitosväylän (Par 5) tulos huima yhdeksän lyöntiä,se kisa meni siihen mutta ei sitä kannata niin vakavasti se on leikkimielistä kisailua tällä iällä.

Ehkä me Ennin kanssa laitetaan uudet korut ja kellot käteen ja mennään jonnekkin vähän juppailemaan.
Ennin rannekoru maksoi meripäivillä 5€ + 1 Euro /kirjain sehän on tuplasti arvokkaampi kuin papan 4,50 Euroa maksanut Puerton kirpparikello.

2 kommenttia:

  1. No mutta ompa Enni saanut hienon rannerenkaan, kun oma nimi siinä komeilee. Varmasti tyttö sssssssiihen on tykästynyt kovin.
    Hyvää elokuun jatkoa, ja paljon terveisiä kotkaan.

    VastaaPoista
  2. Kuinka sattuikaan tänään kun kierroksen jälkeen istuttiin kahvilla, että yhdellä kaverilla täällä sattui samanlainen tapaus. Puusta kimposi pallo suoraan otsaan ja melkein lähti taju, että raju on laji. Kyllä tänäänkin naurua riitti, ollaan me pojat täällä varsinaisia pelureita. Voitin sentään puttauskisan kun testattiin kaverin voittamaa putteria. Terkkuja. Hienot on vermeet ranteissa, kyllä noitten kanssa jo "kruusailee".

    VastaaPoista

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.