Steveco Areena 21.4.2024

keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Näkymiä eteenpäin

Kai se nyt on kesä ohi vaikka golfkausi meillä täällä vielä jatkuukin, kenttä on loistavassa kunnossa ja kesäviheriöt käytössä. Teidekin oli kuulemma saanut jo ensimmäisen lumipeitteen täällä se sade tulee onneksi vielä vetenä.
Tämä ja ensi viikko painetaan vielä töitä sen jälkeen minulla on ohjelmassa viikon (5pv) kuntoutusjakso Pajulahden urheiluopistolla.Siinä tulee pieni piristävä katko normaali rutiineihin.
Nämä kuntoutukset on käytettävä hyödykseen kun sinne 5 vuoden välein on mahdollista hakea ja ajalta maksetaan vielä täyttä liksaa.
Keväällä on vielä vuorossa 3 päivän seuranta jakso.
Sitten on vuorossa ne vuoden "pimeimmät" ja tylsimmät kuukaudet eli Marras-,Joulu- ja Tammikuu.
Pimeän lisäksi tulee lunta ja pakkasta, lenkkipolut ovat jäisen muhkuraiset,se on siirryttävä kuntosalille ja uimahalliin urheilemaan.
Helmikuussa se sitten elämä iloksi muuttuu kun on vuorossa neljän viikon Teneriffan matka.
Nyt täytyy vaan tyytyä eri foorumeilta seurailemaan toisten matkakuvauksia tuolta saarelta, kyllä niistä aina kivoja vinkkejä saa omalle tulevalle matkalleenkin.
Adios.

2 kommenttia:

  1. Porin "huru-ukot" on päässeet kuvaan. Huomenna pelaamaan klo. 14.00, täällä suljetaan huomenna caddiemasterin toimisto, eli huomenna viimeistä päivää auki. Pelata sopii, mutta ei pakkassäällä. Eihän täälläkään tuo talvi ihan hetkeen taida tulla, mutta pimeys kylläkin. Näin joskus lenkillä kun yksi isäntä pelaili viimeisellä viheriöllä (puttasi) otsalampun valossa. Nyt luodaan jonkinlainen kuntoilusuunnitelma, uintia, sauvakävelyä, ja kodin kuntovälineitä käyttäen. Alkuunpääsy on se päällimmäinen este, laiskuuden lisäksi. Hyvää Pajulahden reissua ja terkkuja.

    VastaaPoista
  2. Terkkuja vaan Porin suuntaan.
    Vettä on satanut niin rajusti että tänään sulkivat väliaikaisesti golfkentän väylät 1-9.
    Puolikkaan (10-18 väylää) kävin pelaamassa hienossa syyssäässä.
    Se on aina välillä hankalaa aloittaa,etenkin tuon kuntosalin aloittamiseen lykkäämiseen keksii kaikenlaisia syitä varsinkin kun tietää kuinka kipeeksi siinä "lihaksensa" ensimmäisillä kerroilla saa.

    VastaaPoista

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.