Steveco Areena 21.4.2024

keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Polvi paranee


Ooken pulinat blogia jo kommentoin sanomalla että minulla on myös tuota hevosvoidetta mutta tämä keppijumpan liike HIISSAUS on se millä minun polveni pysyvät kunnossa.
Kokeilkaa alussa varovasti,jos niissä polvissa ei pahempia kulumia ole niin takaan että tuo liike auttaa.
Jos ei auta niin sitten tähystysleikkaukseen.
Kuva on täältä kaapattu.


3 kommenttia:

  1. Kiitos Aguila ohjeesta. Tallensin sen. Eipä mulla kulumista ollut kyse silloin kun ortopedillä kävin. Mutta muuta löytyi.. Lihaskunnon ylläpidosta pitäisi pitää huoli, olivat ohjeet.
    Terkut sinne Kotkan suuntaan.

    VastaaPoista
  2. Jep,lihakset on tärkeät pitää kondiksessa, se on kaiken A ja O. Minäkin aion alkaa kokeilemaan puntteja ensi viikolla, kun minulle lankeaa punttisalin ovien sulkemisvuoro. Tuskin sitä 200 kg kokeillaan jalkakyykystä, joka vielä -90 luvulla nousi. Nyt riittää pelkkä tanko. Keppijumppa on ihan ok. Terkkuja.

    VastaaPoista
  3. Säännöllistä sen liikunnan tulisi jotta se tehoaa.
    http://aguila-tenerife2010.blogspot.com/2010/09/harjoittelun-suunnittelua.html#comments
    Näillä yritetään taas eteenpäin.Tuon ohjelman salikäynnit toteutui melkein 100 prosenttisesti,laihdutus meni eniten pieleen.
    Salilla ei jaksanut nälissään tehdä juuri mitään.
    Käyn tuolla Pajulahdessa hakemassa lisävinkkejä harjoitteluun ja sitten yritetään uudestaan tsempata.Täysin terveenä,ilman mitään selkä,polvi, tai muita lihasvammoja on tässä koko kesän saanut golfkenttiä kierrellä,kiitos kuntosalin.Golf nimisessä pelissä minulla riittää lyönninpituus,lähipelissä olisi eniten parannettavaa,sinne yritetään panostaa.

    VastaaPoista

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.