Steveco Areena 21.4.2024

keskiviikko 9. marraskuuta 2011

83 päivää lähtöön

Ei ole vielä pahemmin matkakuumetta,reissuni ajantakohta on perinteinen Helmikuu joka on mielestäni varsin ikävä kuukausi viettää täällä kotosuomen pakkasissa.
Kuvan taustalla näkyvässä Tenerife Ving hotellissa ollaan oltu viimeksi vuonna 2010, silloin viivyttiin ja viihdyttiin hotellissa 5 viikkoa.
Nyt ollaan menossa viimevuotisten hyvien kokemusten jälkeen taas tähän Luabay hotelliin, nyt neljäksi viikoksi,eiköhän ne pahimmat pakkaset ole silloin jo ohitse.
Puerto de la Cruz iltavalaistuksessa.
Pari vuotta vielä ollaan mukana työelämässä, sen jälkeen pidempi oleskelu  Puertossa tulee vakavaan harkintaan.
Tätä minun Personal Traineria ei kukaa eikä mikään saa pysymään Jouluna erossa lapsenlapsistaan, mutta sen jälkeen Tammi - Maaliskuun hänkin voisi täällä viettää.
Katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan.


2 kommenttia:

  1. Siellä ne "kiikkustuolit" odottelee, mutta et taida niillä keritä istuskeleen. Heipparallaa vaan täältä "villistä lännestä", viittaan tuohon PoPan juttuun. Ensin meni FC Jazz noissa sotkuissa ja nyt sitten PoPa. Siihen loppuu se taru. Sääliksi käy noita A-junioreita, mutta kyllä heillä on ottajia. Terkkuja.

    VastaaPoista
  2. Aika villi väite että joku antaa rahaa ihan noin vaan saamatta itse sille mitään vastinetta.
    Sponsorit on eri asia nehän saa nimensä näyttävästi näkyviin,mutta että joku mies jostain Singaporesta antaa rahaa ihan ilmaiseksi ei tunnu uskottavalta.

    VastaaPoista

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.