Steveco Areena 21.4.2024

sunnuntai 25. joulukuuta 2011

Pukin lahjoja

Kyllä pukki kuulemma tietää mitä tuo,nyt kyllä meni yksi lahja pahasti pieleen kun toi minulle kinkkumittarin.
Onkohan se pukki lukenut noita kanarian matkailupalstan sivuja siellähän ne neropatit /sääfrofeetat tuolla vehkeellä säätä tarkkailevat.
En tule tuota mittaria käyttämään en kotona enkä kanarialla, aina on kinkku osattu paistaa ilman mittaretakin, näin mennään myös jatkossa.
Viivakoodinlukijaa olin toivonut ja sen myös sain, yllätyksenä pukki toi tuollaisen retkeilijän ensiapu pakkauksen joka sisältää laastareiden ja haavapyyhkeiden lisäksi työkalun (suurennuslasilla) punkin poistoon.

Ennin Prinsessakamera. 
Enni oli ollut paljon kiltimpi kuin pappa ja sain sen myötä paljon lahjoja eräs mieluisimmista oli prinsessakamera jolla voi ottaa ihan oikeita kuvia muistikortille.
Jouluaaton vastaisena yönä oli satanut lumi suli vesisateessa pois kävimme tuon hautausmaan kierroksen tavallista aikaisemmin kun oli pieni tauko vesisateessa,surkea keli kaiken kaikkiaan.
Miniän tuomasta komeasta joulukukasta jäi latva kuvan ulkopuolelle,pitäähän jotain vihreää olla kun ei meillä enää joulukuustakaan ole.
Aattoilta vietettiin kahden PT:n kanssa syötiin enempi kuin oli nälkä,mitään glöjejä ei nautittu kun tänään oli "rekiretki" Espooseen.Nyt ollaan kotona taas ja vähän suunniteltiin että jos ensi jouluna ollaan vielä täysissä ruumiin ja siulun voimissa niin se vietetään jossain muualla kuin kaksin kotona.


1 kommentti:

  1. Mukavia joulun loppupäiviä...myö ollaan monta vuotta ajateltu että ensi vuonna ei olla kotona mutta niin se vaan menee...ei olla minnekkään täältä päästy.
    Huomenna aamusta meillä menoa lastelasten tykö...

    VastaaPoista

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.