Steveco Areena 21.4.2024

perjantai 2. maaliskuuta 2012

Paluu arkeen

 
Markkinakuvat Kotkasta 1.3.2012 ja Santa Cruzista 5.2.2012

Niin pari päivää tässä on taas opeteltu olemaan maassa maan tavalla.Onhan täällä päivä pidentynyt neljässä viikossa huomattavasti ja valoisuus lisääntynyt, alkaa olla kevättä ilmassa.
Olisin minä vielä voinut Teneriffalla pari viikkoa viettää mutta kun pitää eläkerahoja tienata niin piti tulla pois,ehkä sitten parin vuoden kuluttua ollaan 2-3 kuukautta.
Puolitoista kuukautta on aikaa golfkauden alkuun nyt on aikomus tämä aika käyttää sen lajin harjoitteluun seuramme talvihallissa.
Tuolla Teneriffalla oli pirun hyvät sapuskat mutta niin paljon tuli liikuttua etten lihomaankaan päässyt.
Huhtikuun lopulla minulla on Pajulahdessa kuntoremontin kakkososa jossa olen luvannut olla timmissä kunnossa, siihen on nyt aika panostaa.
Kuva viimeisen patikkaretken maisemista.
Tuolla retkellä sää oli eriomainen, lämpötila noissa Barrancoissa joissa patikoitiin 1000 metriä ylös ja alas kohosi tuulettomassa säässä n.25-30 asteeseen.
Meikäläinen jolla on hyvä aineenvaihdunta ja joka hikoilee runsaasti olisi pitänyt olla mukana enmmän juotavaa kuin mukana olleet 1,5 litraa vettä ja 1 litra kuntoilujuomaa sekä yksi parin desin mehu.
Tämä liikahikoilu jota ei korvata juomalla riittävästi (vettä) aiheuttaa minulla kihtityyppisen kivun ukkovarpaan tyveen.
Täällä sitä nyt nilkutellaan ja nautitaan tulehduskipu lääkkeitä jos eivät vaiva maanantaiksi helpota niin pitää käydä tohtorin juttusilla.



1 kommentti:

  1. Hulppea on maisema. sama täällä, kyllä hiki lentää, paita jo märkä pelkästä ajattelusta. Terkkuja.

    VastaaPoista

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.