Steveco Areena 21.4.2024

perjantai 6. huhtikuuta 2012

Hyvää Pääsiäistä

Hyvinhän tuo alkoi meillä pääsiäisen vietto  kun PT meni ja osti työpaikkansa myyjäisistä kaksi arpaa joissa molemmissa oli voitto.
Kuvan kakku oli arpajaisten päävoitto ja se osui hänen ensinmäiseen arpaansa toisella arvalla hän voitti vielä lapaset.Kyllähän niille lapasillekin käyttöä löytyy etenkin jos tämä takatalvi vielä pahenmaksi kääntyy.

Kakkua jo suvun kanssa kahvipöydässä maisteltiin ja siihen sopii  vanha sanonta:moni kakku päältä kaunis sisältä silkkaa "pashaa".Luulen että kakku kuitenkin syötyä tulee kun huomenna saadaan lisää vieraita Espoon suunnalta kahvipöytään.
Työkaverit sanoivat PT:lle kun sulla on nyt noin hyvä säkä niin nyt käyt myös lottoamassa.Nyt tässä sitten odotellaan lottovoittoa sillä ei kaksi ilman kolmatta. 

5 kommenttia:

  1. Tosi kaunis on-päältä. Hyvää Pääsiäistä sen seurassa!

    VastaaPoista
  2. Toivotaan, että PT:n voittoputki jatkuu. Nyt ei tarvitae kuin seitsemän numeroa laittaa oikein...;)
    Kauniit koristukset on ainakin kakun päällä.
    Terveiset ja makoisaa pääsiäistä!!

    VastaaPoista
  3. Hyvää pääsiäistä myöskin Savon maisemista. Kakku on kyllä kaunis päältä, mutta tuskin sitä hyvää pashaa mitä tänään tein, sisällys on!!

    VastaaPoista
  4. Jumatsuka tuolla tuurilla ei tarvii ostaa kuin rivin lottoa. Kuoret on ainakin komiat. Hyvää pääsiäistä kakulla tai sen sisällä olevan "pashan" kera. Lähdetään kyttäileen kulkuetta, ensin tietysti hiukan osumavettä että saa kameran suunnattua. Heippa!

    VastaaPoista
  5. Kiitos kommenteista.
    Elättälen vielä toiveita lottovoitosta sillä PT:n lottorivit on vielä tarkistamatta,omissani ei ollut kuin kaksi oikein.
    PT on vielä Ennin kanssa hyöhensaarilla eikä heitä ole viisasta häiritä yhden lottovoiton takia.
    Vedän kohta lenkkivarusteet niskaan ja lähden 15 kilometrin lenkille,eiköhän ne sillä aikaa heräile muukin porukka.
    Toivo elää!.

    VastaaPoista

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.