Steveco Areena 21.4.2024

lauantai 5. toukokuuta 2012

Palloilua

Viikon päivät on päässyt näillä kulmilla palloilemaan, golfkierroksia on tätä kirjoitettaessa takana 7 kierrosta.Eihän se peli vielä kulje kesäiseen malliin mutta eiköhän se siitä lähde kun ilmat vähän lämpenee.
Vanhaksi ja sairaaksi tässä itsensä tuntee kun nuha- ja räkätauti vaan jatkuu ja jatkuu nyt jo kohta 2 viikkoa on pärskitty ja pelattu.Akillesjännekin vihoittelee vasenmassa jalassa jos se ei alkuviikkoon mennessä ole parantunut niin siihen täytyy iskeä kortisooni piikki.
Tänään avattiin täällä myös jalkapallokausi pitihän se käydä peli katsomassa kun PT oli minulle kausikortin ystävällisesti ostanut.
Kolea keli veroitti hieman myös katsojia tästä ottelusta, 912 oli paikalle saapunut kotijoukkuetta kannustamaan.Muutoksia oli tapahtanut myös juokkueessa 5-6 uutta pelaajaa, mm. amerikkalainen pitkä yli 2 metrinen hyökkääjä ja porilainen maalivahti.
Parenmalta näyttää kun vuosi sitten mutta tuskin sorjanuosua sentään tapahtuu tänäkään vuonna.
Hienoa viihdettä se on kuitenkin jalkapallo,stemppiä ja menestystä FC:lle,tänään oli tyytyminen OPS:n kanssa pistejakoon 1-1 tuloksella.

Panoraamakuva Arto Tolsa areenalta.

Koivuun puhkeaa juuri nyt lehti, muuttuu sen myötä tämäkin kaupunki vähän kauniinman näköiseksi.



3 kommenttia:

  1. Harmi tuo akillesjänteesi ja juuri nyt, kun tuota kävelyä pallon perässä piisaa. Meillä nyt satanut eilisen aamusta alkaen, sitten pyrähtää kevät vauhdilla
    Terveiset teille molemmille.

    VastaaPoista
  2. Kylmää on vaikka aurinko paistaa, pettävät kelit. Köhä aika mukava, ei paljon öisin nukuta. Olen koisinut olohuoneessa ettei jatta heräisi. Terkkuja täältä sairastuvalta. Akillesjäänne on pahempi juttu, liikkujalle.

    VastaaPoista
  3. Terveisiä vaan.
    Olen tässä juuri lähdössä tohtorin juttusille näyttämään tuota kipeää kantapäätäni saas nähdä pistääkö pelikieltoon.

    VastaaPoista

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.