Steveco Areena 21.4.2024

sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Syy ja sen seuraus

Käytiin eilen mökillä "kääntymässä" ei jääty sinne yökylään hyttysten syötäväksi joita oli pirun paljon     siinä korvanjuuressa inisemässä.
Mokkulayhteys testattiin ja havaittiin tämä kattilatemppu huuhaa jutuksi,tarvitsee hankkia oikea mokkulavahvistin jotta saisi tuon yhteyden paremmin pelittämään.

Akkujen tyhjentymis syykin selvisi kun kaadoin nuo molemmat tuulimyllyt ja tarkistin johtokytkennät sieltä yläpäästä.Muistan kun ne syksyllä poikani kanssa pystytettiin poikani kytki toisen ja minä toisen siinä kytkemisen välillä poikani veti puukolla syvän haavan käteensä ja joutui lähtemään sairaalaan tikattavaksi.Olisiko siinä ollut syy että johdot oli kytketty eritavalla näissä kahdessa myllyssä?.
No oli miten oli kahden johdon paikat vaihdettiin ja nyt ne on samalla tavalla kytketty.
Eräs sanonta on että kun on tyhmä pää niin koko kroppa saa kärsiä tässä tapauksessa kärsijä on minun lompakkoni sillä akut menee uusiksi.
Päivä oli muuten hieno

Järven vesi ei ole enää edes kylmää
PT vaan ei vieläkään uskaltanut tulla uimaan syynä erittäin runsas vedenrajassakin näkyvä siitepöly hän on joskuskus saanut tästä siitepölystä silmänsä tulehtumaan.
Naapurimökin Bella kävi morjestamassa.



4 kommenttia:

  1. Älä välitä Aguila, kyllä tässä on itsekukin, puhun nyt itsestäni, tyrinyt ja pahasti. Jatta väliin sanoo piruuttaan että "kuinka noin viisas mies voi olla noin tyhmä", sano siihen sitten jotain. Yleensä ne on käyneet pörssin päälle ja rankasti. Mutta mehän opitaan virheistämme, en taida oppia koskaan, ennenkuin huomaankaan on tullut jo uusi töppäys. Mutta juon nyt Juhlamokat ja lähden luontoon kuuntelemaan linnunlaulua. Hienot on maisemat mökilläsi. Hyvää sunnuntaipäivää sinulle ja Eijalle. Länsirannikon "pelle peloton" ja vaimonsa Marjatta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei välitetä,ei se ole ennenkään raha minun lompakossani pysynyt eikä tässä nyt kovin korkealta pudottu.

      Poista
  2. Kyllä on kauniit maisemat mökillänne. Sitä sanotaan, että viisastuu kun vanhenee, olen kovin odottanut milloin se viisaus luokseni tulee, ei vaan kuulu ei näy.
    heleätä helluntaita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heleätä helluntaita.
      Eräs sanonta on kun ei tee mitään niin ei tee virheitä.

      Poista

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.