Steveco Areena 21.4.2024

maanantai 18. kesäkuuta 2012

Siirtymäkausi

Nyt on meidän mökillä menossa siirtymäkausi huomenna siirrytääs nääs  kaasulla toimivasta jääkaapista sähköllä toimivaan.Sunnuntain kaatosateessa tuo energiapihi (A+) kaappi mökille hilattiin, mahtui juuri ja juuri autoni tavaratilaan.Se vanha nestekaasulla toimiva ei ollut enää oikein luotettava vaikka olikin merkiltään UPO.
Muistan kun kotkalaislegenda Arto Tolsan huhuttiin siirtyvän Uponpallon riveihin ja saavan UPO:n tehtaalta siinä ohessa hyväpalkkaisen jobin Markku Kumpulammen työtoverina.
Työhommina Tolsa olisi kuulemma avannut jääkaapin oven jolloin Kumpulampi olisi päässyt helpommin tarkistamaan palaako kaapissa valo.
No neskaasukaapissa ei valoa ollut mutta tervetuloa tarkistamaan palaako ne valot tässä sähköllä toimivassa mallissa.

PT tämän osti ja eräs vaikuttavin valintaperuste oli kuvassa näkyvä kunnon ovella varustettu erillinen pakastelokero,säilyy jätskit jos  niitä ei kukaan syö.


2 kommenttia:

  1. Tulee ihan mieleen kertomus " siihen aikaan kun isä lampun osti". Hieno homma tuo sähkö, säästyy kaasupullojen raijaamiselta. Eihän nekään ihan kelviä ole. Terkkuja sateesta.

    VastaaPoista
  2. Saas nähdä montako ruottalaista tarvii pyytää lamppujen vaihtoon ne on meinaan Ikean lamput ja vain imukupilla vaihdettavissa.
    Melkein sataa,huomenna golfkierros satoi tai paistoi.
    Hyvää Juhannusta.

    VastaaPoista

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.