Steveco Areena 21.4.2024

perjantai 7. syyskuuta 2012

Kuvia Virosta 4

Neljäntenä päivänä kierreltiin kylpylä hoitojen jälkeen vain lähiympäristön maisemia ja nähtävyyksiä katsellen.Käytiin mm. Otepään golfklubilla joka paloi lähes maan tasalle kolme vuotta sitten,hienosti oli klubi korjattu.Piipahdettiin myös Otepään urheilukeskuksessa  ja vielä Elva nimisessä lähikaupungissa.

Paluumatkalle Elvasta osui  kuvan toimintansa lopettanut kolhoosin varikko.

 Aivan Otepään lähellä sijaitsi tämä ruusutarha.
Kuvatessamme kauniisti ruusuilla koristeltua taloa ja sen pihapiiriä tuli talon omistaja rouva juttusille ja sanoi että  me voimme halutessamme ottaa ruusuja myös mukaamme.
Kiitimme kohteliaasti mutta otimme mukaamme vain kuvia talosta ruusuineen.


Koskaan ei pidä sanoa ettei koskaan mutta nyt tuntuu että Viro ainakin päällisin puolin nähty ,joten seuraava kesälomareissu tehdään jonnekin muualle.



3 kommenttia:

  1. Kiitos Aguila mielenkiintoisesta matkasta jonka sain täällä kotisohvalla istuen tehdä. Miksi ei ensi kesänä olisi se aika käydä tuolla sukulaiskansan luona, kun tuo Latvia ja Liettua on hiukan nähty. Terkkuja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ookke kun te Jattan kanssa olette myös kovia tanssimaan niin tehkääs vielä tänä syksynä se Viron reissu mutta älkää jääkö Tallinnaan. Esimerkiksi Pärnun kylpylämatka hyvine hoitoineen olisi teille varmasti mieleen painuva kokemus.

      Poista
  2. Kiitos vinkistä. Meidän tytär on käynyt siellä ja kehui hyvin vuolaasti paikkaa. Katsotaan nyt, menen polvikuvaukseen ensi keskiviikkona ja toive elää että pääsisi pelkällä tähystysleikkauksella. Lääkäri oli hyvin paljolti sitä mieltä. Sitten käyn vielä 17.9 täyshuollossa, verikokeet, kolestroilit, sydänfilmit ym. Eipä ole hetkeen tullut käytyäkään.

    VastaaPoista

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.