Steveco Areena 21.4.2024

sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Niin tai näin


No niin ensimmäiset kunnallisvaali-ruokailut on eilen nautittu SAK:n punaisten telttojen alla.
Makkarasoppa oli hyvää sitä syötiin siis kuvanottopaikalla Kotkan torilla samalla katseltiin kun täällä valtaapitävä puolue SDP esitteli parikymmentä ehdokastaan.
Täytyy käydä tasapuolisesti ilman leimautumisen pelkoa kaikkien puolueiden tarjoilut tarkistamassa siihän säästää selvää matkarahaa.
Käytiin möys eräässä urheilukaupassa en tosin ostanut mitään "joulupukinmuori" noteerasi toiveeni eräästä sateen pitävästä vyölaukusta jonne voi sijoittaa vaikkapa kännykän.
Himoitsin myös sellaisia teleskooppimallisia vaellussauvoja mutta hinta 54€ ja tulevan lennon matkapakaasien painorajoitus 20Kg sai minut toistaiseksi empimään.
Sanoin PT:lle että Decathlonista nuokin vois saada paljon halvemmalla joo sanoi meidän rouva ja jatkoi mehän voidaan ensi lauantaina mennä käymään siellä.
Kyllähän me voitaisiin mennä mutta kun niitä matkarahoja ei ole vielä tienattu.
PT:llä meni vähän nimet ja paikat sekaisin näiden kahden urheilukaupan Budget Sport ja Decathlon välillä.

Väliilä se on just näin vai mitä?.


3 kommenttia:

  1. Täällä Peränteellä ei kukaan tarjoa soppaa eikä edes sirkushuveja. ¤ ehdolasta kylältä on ja kikki eri ryhmästä, siinäpä se ongelma alkaa, äänestäsikö jotain oamkylän ehdokasta vai mieleistä ehdokasta toisaalta kuntaa.

    VastaaPoista
  2. Jaa-a vai on kaima alkanut jo "vaaliruokailut". Ensi viikolla, on "menu" katsastettava. Toivottavasti ei sada kovin paljoa, mutta toisen kautta, sadehan lisää sopan määrää. Terkkuja.

    VastaaPoista
  3. Terveisiä molemmille sateiselta golfkentältä.
    Joo vaaliruokailut on aloitettu,muuten siinä soppajonossa kun seistiin ja meidän vuoromme tuli niin PT tokaisi että kai täällä Akavalaisillekin tarjoillaan,mistähän siintäkin tuollainen "koiranleuka" on tullut.

    VastaaPoista

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.