Steveco Areena 21.4.2024

sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Päivä kerrallaan



Soutupaatti on taas kiskaistu ylös järvestä ja käännetty talviteloilleen odottelemaan ensi kesää.
Pikkuhiljaa aletaan pistää itse mökkiäkin jo talvikuntoon eilisellä visiitillä PT jo vähän siivoili ruokavarastojaan, osa lensi suoraan roskikseen ja voimassa olevat "parasta ennen" tuotteet päätyivät kaupunkikämpän varastoihin.
Hyvin jäi pieneksi mökin käyttöaste tänäkin kesänä,käyty on 1-2 kertaakin viikossa mutta yöpymiskertoja on muistini mukaan vain kaksi.
Ensi kesänä ei mökillä ole mitään suurempia projekteja ,puustoa pitää vähän harventaa jotta tuulimyllyt saavat paremmin "ilmaa siipiensä alle" ja aurinkopaneli aurinkoa..
Miettiä pitää myös kasvatetaanko tuuli/aurinko-voimalan akustoa vai korvataanko suurin virrankuluttaja sähkökäyttöinen jääkaappi uudenaikaisella nestekaasu-jääkaapilla.
Mökin ulkopinnan maalaus jää vielä hamaan tulevaisuuteen eli sinne eläkepäiville mutta mennään päivä kerrallaan.


3 kommenttia:

  1. Näin se vaan menee, keväällä kaikkea esille ja syksyllä taas talteen. Paljon riemukkaammin keväällä tuo esiin kuin syksyllä pois. Niin se on noiden kukkienkin kanssa keväällä riemuitsee jokaisesta uudesta alusta jasiiten syksyllä niitä kärrykuormittain kompostiin. Lopiulöta on sitten hyvä mieli kun kaikki on kunnossa talven tullessa
    Terveiset Kotkaan ja komeaa on Lavin laulu.

    VastaaPoista
  2. Tuo Vepan kappale sopi kuin nyrkki silmään. "Ota löysin rantein, älä jännitä, sillä sellaista on elämä". Pilvistä huomenta.

    VastaaPoista
  3. Terveisiä Peränteelle ja Poriin täällä sade sotkee hyviä harrastuksia.

    VastaaPoista

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.