Steveco Areena 21.4.2024

torstai 25. lokakuuta 2012

Eläkkeellekö ?

Tässähän minä sitä eläkkeelle jäämistä olen pienessä päässäni pohtinut pitkään ja perusteellisesti,lopullista päätöstä en vaan ole vielä tehnyt.
Nyt vaan on alkanut pikkuhiljaa tuntua siltä että työnteko saa riittää ja lähden eläkkeelle heti kun ensimmäinen mahdollisuus siihen tarjoutuu.
Tuohon päivään 1.4.2013 mennessä kun pidän kaikki tulevat ja säästössä olevat vuosilomapäivät niin viimeinen työpäivä olisi joskusTammikuun lopulla.
Helmikuun puolivälissä on se parin viikon Teneriffan reissu olisi se hienoa kun ei sen jälkeen enää tarvitsit töihin mennä.
Sitähän voisi alkaa pienen eläkkeen turvin vaikka golfammattilaiseksi tai  variksen pelättimeksi jos ei muuta keksi ja töihin vielä mieli tekee.

5 kommenttia:

  1. Sinulla on nyt sitten tunnelmana ollako vai eikö olla. On se muuten ihanaa kun saa valita miten toimii, kun itse on joutunut pakosta eläkkeelle vaikka ei silloin vielä olisi halumnmutkaan.
    Hyvää valintaa ja terveisiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mietintä aikaa on Tammikuulle tässä voi vielä mieli muuttua moneen kertaan.

      Poista
  2. Ei muuta kuin "joukkoon tummaan", takaan että työt ei lopu, päinvastoin. Jälkipolvi ja PT pitää siitä kyllä huolen. Tarkistin tuon mainitsemasi Kympnetin, se on teidän oma paikallinen yhtiö ja varmaan hyvä sellainen. Täällä on Dna ja Sonera+TeleFinland. Muut taitavat olla katvealueen ulkopuolella. Tämä on vähän hankala paikka mokkuloille, sen vuoksi otinkin tuon soneran ADSL:n. Terkkuja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Soiteltiin jo noista modeemeista. Pistivät täällä kentän viikonlopuksi kiinni ja peruivat kinkkukisan,pääsee ajoissa vaaliuurnille.


      Poista
  3. Oli tuuria, kun sait kinkun jo, jos vaikka kenttä pysyykin jo kiinni!

    VastaaPoista

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.