Steveco Areena 21.4.2024

keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Vettä vika paikassa

Täänään piti pelattaman senioreiden kinkkukisa mutta kentällä oli niin märkää että kenttämestari päätti sulkea kentän samalla tuo meidän kisakin peruuntui.
Kyllä se vähän harmitti kun olin  täksi kisapäiväksi sääntänyt yhden  päivän vuosilomastani.
Lähdettiin sitten PT:n kanssa käymään mökillämme laiteltiin vähän pihakalusteita jo talviteloille .
Mutta lisää harmitusta saatiin kun PT huomasi matolla pienen märän läntin ja alkoi kysellä että mistähän tuota vettä tuohon matolle on tullut.
No katolta tietenkin ,sehän samperi soikoon vuotaa ja sisäkaton panelissa oli pari vesitippaa ihan näkyvissä.

Täytyi kiivetä katolle tarkistamaan mistä se katto  mahtaa oikein vuotaa,tuo peltikate on edellisen omistajan aikana asennettu suoraan huopakaton päälle jo yli 10v. sitten.
Pellin kiinnitykseen käytetyt naulat ovat jo osittain nousseet ylös jättäen selvät reiät joista vesi pääsee sisälle.Täytyy nyt tulevana viikonloppuna ensiapuna vaihtaa kaikki ylös nousseet naulat ruuvikiinitteisiin
pultteihin joissa on myös kunnon kumiviiviste.
Jos oikein hyvän haluaisi tehdä niin se vaatisi aluskatteen asentamisen pellin alle.
Eipä ole vapaa-ajan ongelmia kun on tälläinen puuhamaa.

4 kommenttia:

  1. Harmin paikka, mutta noita nyt sillointällöin sattuu. Espaan aikana alkoi tulla sänkyyni vettä, ei se oikein kivalta tuntunut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikään ei ole ikuista sen olen tullut huomaamaan.

      Poista
  2. Ku äitini vielä asui omakotitalossa siellä oli samanlainen kate. Jouduin myös uusimaan naulaukset, tuli myös vesitippoja vinttihuoneeseen. Mukavaa puhdetyötä, laitoin myös ruuvit. Aikomus olisi tänään mennä kentälle, meillä on peliaika klo. 13.00. Terkkuja ja myötätunnon osoitukset, aina kun luulee saavansa jonkun kondikseen, niin eikö maar' uutta remppaa ole jo tiedossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Helpolla tuosta pitäis selvitä kun ei tullut pahempia vesivahinkoja,yläpohjassa (katossa) ei ole mitään villoja tai puruja vain pelkkä paneli.Vuotoreiät umpeen niin kuivuu itsestään.
      Terkkuja hyviä kelejä ja pelejä.

      Poista

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.