Steveco Areena 21.4.2024

keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Joulu meni jo

Aloitin tänään valmistautumisen tulevaan vuoteen ja siihen mitä se tuo tullessaan.
Golfkausihan meillä alkaa vasta vappuna mutta kun on vaikeasta lajista kyse niin aloitin sen harjoittelun jo tänään tuolla meidän talviharjoitus hallilla jossa siihen on loistavat puitteet.
Tänään harjoittelin aivan omatoimisesti mutta liityn Tammikuussa senioreiden valmennusrinkiin jota paikallinen Golf Pro valmentaa.
Tuo valmennus kestää 10 viikkoa ja minun kohdaltani se katkeeaa kahdeksi viikoksi Teneriffan matkan takia mutta ei syytä huoleen annan sen verran muille tasoitusta.
Tuohon matkaan olen valmistaunut suunnittelemalla lähinnä mitä ja missä päin niitä patikkapolkuja tallaan mutta samanaikaisesti matkan kanssa alkavia eläkepäiviä en ole suunnitellut enkä niiden viettoa harjoitellut.Saas nähdä kuin ne sitten sujuu ja ehtiikö mitä tekemään.  

Valoa näkyvissä.
pikkukuvat harjoitushallilta, ruohomatto oli liimattu uudelleen ei päässyt puttailemaan.
jatko-osa joulun loppumiselle
Kännykkäkuva 27.12 .2012  arjen askareista
Lunta tulvillaan on raikas talvisää, ... On ryijyn alla lämmin, kun lunta tuiskuttaa. Nyt liinakkomme ...

3 kommenttia:

  1. Ei niitä eläkepäiviä kannata paljon miettiä. Kun sinutkin tuntee, niin epäilen vahvasti että sitten vasta kiireet alkaa. Saat nähdä että hyvä jos golfkentälle kerkiät. Hyvät on teillä nuo harjoitusmestat, katselin juuri yhtenä päivänä kun kaupattiin puttaus tarvikkeita, nimittäin sellaisia että kun istut vessanpytyllä niin voit siinä puttailla. Siinä voisi koko päivän istuskella veskissä. Hyvää Tapaninpäivää ja treenipäivää.Terkkuja meiltä.

    VastaaPoista
  2. Eihän toki joulu vielä ole ohi, sjugundedag Knut sitten vietetää joulun loppua.
    Hyvää tapaninpäivää !

    VastaaPoista
  3. Hyvää Tapaninpäivää :)

    VastaaPoista

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.