Steveco Areena 21.4.2024

torstai 17. tammikuuta 2013

Liikunnan iloa

Niko on kuvassa vasemmalla.
Tänään olin työpäiväni jälkeen tärkeässä tehtävässä kun papan apua tarvittiin Nikon kuskaamiseen koripallo harjoituksiin.
Nämä ovat mieluisia hommia johon löytyy aina aikaa niin kiire ei saa tulla ettei näihin ehdi.
KTP:n poikien harjoitukset olivat nyt ensimmäistä kertaa uusitulla Aittakorven koululla, jonne Nikon kotoa on matkaa n.5 Km joten papan apu oli tarpeen kun äidillä ja isällä oli työkiireitä.
Aittakorven koulun upouusi liikuntasali.
Golf harjoitushalli
Itsellä on liikunta jäänyt tänä vuonna hyvin vähille, mennyt liikaa sohvalla makoiluksi.
Eilen liityn Kymen Golf senioireiden valmennus rinkiin,harjoitukset alkaa ensi viikolla kestäen 10 viikkoa.
Pari harjoituskertaa jää minulta Teneriffan matkan takia väliin mutta annan sen verran tasoitusta muille,lenkkeillen ja patikoin siellä kyllä sekin kuntoa kehittää.
Tuota Sports Trakker ohjelmaa voi käyttää myös siellä vaikka kaupunki kävelyllä ja sitten esitellä missä päin on kuljeksinut.Kuvat kiinnittyvät automaattisesti oikeaan paikkaan kuljetulle reitille.


3 kommenttia:

  1. Hieno harrastus Nikolla :)

    VastaaPoista
  2. Samaa mieltä edellisen kirjoittajan kanssa. Muistan ne ajat kun kuskailin meidän Nikoa karhuhallin futistreeneihin. Nyt hän on jo iso mies, aika kuluu mutta urheilu on hänelläkin säilynyt. Nuo on Aguila kuten sanoit kunnia asioita. Samoin aikoinani kuskasin omaa tytärtäni tanssi harjoituksiin. Taidan olla jo niin iällä kun seuraava sukupolvi alkaa harrastaa. Hieno on muuten tuo koulun sali, mukava on poikien pelailla. Kuntopyörää ja crosstraineria ja välillä yyterissä kävelemässä. Terkkuja.

    VastaaPoista
  3. Kiitti kommenteistä kyllä harrastaa pitää,valokuvaus harratukseen kännykällä tuli tänään tauko kun älyn näytön lasi halkesi pakkasessa.
    Lähti takuukorjaukseen joka kestää vähintään viikon.
    Täytyy yrittää pärjätä vanhoilla vehkeillä.

    VastaaPoista

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.