Steveco Areena 21.4.2024

tiistai 1. tammikuuta 2013

Vuosi 2013

Mitä tämä vuosi sitten tuo tullessaan,no sitähän ei tiedä kukaan mutta jos hengissä pysytään niin jotain pitää olla suunnitelmissa se on niinkuin mukavampi elellä kun on jotain mitä odottaa.
Pari kolme tulevaa tapahtumaa nousee ylitse muiden, Helmikuun 8pv tulee jäämään viimeiseksi työpäiväkseni. VR:n palvelua ehtii kertyä kaiken kaikkiaan 41vuotta ja 2 kuukautta.

Teneriffan kahden viikon loma alkaa heti eläkökyitymisen aikoihin eli 12.2, pidempi lomakin olisi ollut nyt mahdollinen mutta katsotaan jos loppuvuodesta menisi sinne sitten uudelleen ja viipyisi vähän pidemmän ajan mutta tämä on vielä suunnitelma ja täysin auki.

Italia on meille ennen käymätön kohde nyt tulevan Kesäkuun 14pv meillä on siellä kummityttömme häät jonne juuri nyt ollaan majoituksia ja lentoja varailemassa.
Golfmailat otan tälle reissulle mukaan ja pelaan siellä ainakin parilla kentällä.

On sitten viedä Mökki ja Golf etenkin tuohon jälkimmäiseen voi nyt vähän panostaa enempi kun ei työt sotke hyviä harrastuksia.

Kuva on otettu Kotkankadun ja Kymenlaaksonkadun kulmauksesta tänään  noin klo. 9.00

4 kommenttia:

  1. Suunnitelat hienot. Oltiin juuri kävelyllä ja kelit aat kuin siellä. Otin pri synkän harmaata kuvaa. Meilläkin on varmaan seuraava retki Puertoon syksyllä os luoja suo. Katsotaan nyt miten tämä maa makaa, no siihen on pienet mahdollisuudet puuttua. Jos saisin päättää, en asuisi täällä enää päivääkään. Hyvää alkavaa vuotta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olin nelipyöräisellä liikenteessä (kävin harjoitus hallilla) kuvaa ottaessa meinasin mennä perseelleni liukkaalla jäällä.

      Poista
  2. Tämä vuosi tarjoaakin teille paljon kaikkea uutta ja kivaa. En usko, että aikanne tulee käymään pitkäksi, eläkepäivinäänkään ;-))

    Terkkuja ja oikein mukavaa alkanutta vuotta!

    VastaaPoista

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.