Steveco Areena 21.4.2024

tiistai 5. helmikuuta 2013

Menossa hallikausi

Täällä kuvassa näkyvässä Katariinan uimahallissa käyn pari kertaa viikossa, varsinaisen uimisen olen oikeastaan lopettanut kokonaan ja siirtynyt vesijuoksuun,siinä eivät niskani kipeydy niinkuin ne huonon uintitekniikan myötä uidessa tekevät.
Kuvassa näkyvät vesisuihkut ovat mainio lääke niska- ja hartiaseudun kipuihin ja lihasjännitysten hoitoon.
Olen tuon valokuvan päiväyksen jo korjannut oikeaksi.
Toinen halli on sitten meidän seuran Golfharjoitushalli jossa käyn lähes päivittäin treenailemassa jotain golfin osaaluetta.Perussetti kengät ja pari mailaa lyhkäsemmästä päästä mahtuvat hyvin kuvassa näkyvään hallin pikkukaappiin.
Ulkolenkkeily on liukkaiden ja jäisten polkujen takia jäänyt hyvin vähille, aloitan lenkkeilyn Teneriffalla ja yritän jatkaa sitä sitten kelien sallimissa rajoissa myös täällä kotimaisemissa,aikaa siihen nyt ainakin on kun ei työt ole enää sotkemassa harrastuksia.


4 kommenttia:

  1. Siitäpä ne eläkemiehen kiireet alkaa! Oletko saanut puhelimesi korjauksesta että mukaan ehtii?
    Terveiset teille molemmille ja oikein hyvää matkaa. kertokaahan tutuille terveisiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huonolta näyttää tuon puhelimen suhteen,netistä seuraan huollon tilannetta tämä näkymä on viimeinen :
      Työtilaus OPT58088301
      Työntila:Odottaa varaosaa 04.02.2013 09:19

      Poista
  2. Samoin täältä, tutuille terkkuja. Pihlavan uusittu uimahalli on vielä testaamatta, jahka tästä eläkemies kerkiää. Päivät menee kuin siivillä, liukasta on täälläkin. Hyvää matkaa vielä kerran ja Eijalle terkkuja ja pitkää pinnaa, kun sinä paahdat siellä pitkin rinteitä ylös ja alas. Onnea kännykän suhteen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän tuota reissua on jo odotettukin pääsee vähäksi aikaa kesäiseen lämpöön.Eija sai terkut ja kommontoi että hänen pinnaansa on taholtani koeteltu jo yli 40 vuotta.

      Poista

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.