Steveco Areena 21.4.2024

sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Terveisiä Teneriffalta

Kuva  on Sapokasta
Totutellaan nyt taas näihin vähän vilpoisempiin kevät keleihin kahden viikon Teneriffan reissun jälkeen.Reissuhan meni hyvin, muistelen sitä tuossa toisessa blogissani vähän tarkemmin näin jälkikäteen.
Kelit oli siellä hyvät niinkuin meillä yleensä aina mutta on täälläkin tuo valon määrä selvästi lisääntynyt,kevättä on jo hieman ilmassa.
Olen tuon reissun kuvat sun muut gepsin jäljet saanut jo vedettyä koneelleni ja aikaa on jäänyt myös muille harrastuksille.
Lenkille en lähde ennenkuin polut on lumesta ja jäästä vapaat,uimahallissa on käynyt reissun jälkeen kerran ja tuolla golhallilla päivittäin.
Sain muuten tuolla Teneriffan patikoilla pohkeeni niin jumiin että ne olivat aivat kivikovat ja kipu etenkin vasemmassa pohkeessa melkoinen.
Pitäisi vissiin venytellä  mutta ei sitä aina jaksa eilinen sauna auttoi kummasti.
Länsirannikko sai kuulemma kunnolla lunta joten ei sitä enää tänne riittänyt kuin 1/2 senttiä,hyvä näin päästään ajoissa golfkentälle

2 kommenttia:

  1. Saatiin lunta ihan kiitettävästi, että kiitos vaan. Hetken aikaa meni autoa hakiessa mutta löytyi kuitenkin. Tänään on ollut kevään upein päivä, ei tuule ja aurinko paistaa. Oltiin kyllä sauvakävelyllä, mutta olihan se salakavalan liukasta. Illalla hieman kuntopyörää ja telkun katselua. Terkkuja vaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ne kelit vaihtelee, täällä ei aurinkoa juuri näkynyt ja tuulikin puhalsi aika rivakasti.

      Poista

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.