Steveco Areena 21.4.2024

keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Aurinkoista kevättä

On se tuo eläkeukon aika kulunut pitkälti urheillen ja urheilua seuraten eikä tämä päivä tee siinä suhteessa mitään poikkeusta.
Kävin ottamassa puolenpäivän tietämissä osaa senioreiden kuukausikisaan hyvin huonolla menestyksellä, tuloksia ei vielä ole tiedossa mutta ei se hyvin mennyt kuitenkaan.

Olen tuota Teneriffan tulevaa talven tai syksyn matkaa pyöritellyt päässäni tietämättä oikein itsekään mitä sen kanssa tekisi.Syksyn matka jää ehkä tänävuonna tekemättä näillä näkymin mutta talveksi varasin 6:n viikon matkan.En tosin  varausmaksua ole siitä vielä maksanut eräpäivä on perjantai,mietin vielä hiukan.

Alla olevat 3 kuvaa otin tänään pelailun lomassa. Nyt alkaa kiekko-ottelu.Adios.

 Valkovuokkoja Golfkentällä.
 Kotkan väylä numero 16 on..
Nimetty kuten kaikki muutkin Junnun laulujen mukaan,

Päivän Golfkuva.

4 kommenttia:

  1. Kivat kuvat harrastuksestasi. Mitä tuota matkaa miettimään, maksu vain matkaan, se on siinä sittenOikein hyvää tätä pyhäpäivää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samoin oikein hyvää pyhäpäivää Peränteelle myös.
      Kuvat on mitä on nyt ne on vaihteeksi kamerakuvia kun älykänny on taas vaihteeksi korjaamolla.
      Kaikki älyhommelit siinä pelittää puhe vaan ei kuulu.

      Poista
  2. Hienoa, Junnun laulujen mukaan, siinä on jotain hohtoa. Sama täällä, urheilua, eikä onneksi maailma vielä yhteen tappioon kaadu. Matkasuunnitelmat aivan samanlaiset. Kun ollaan jo totuttu noihin kevättalven reissuihin, kait se siten menee jos vaan luoja suo ja viskaalit sallii. Vettä sataa ja tuulee, että eilisen jälkeen palattiin normaaliin säätilaan. Sisäpyöräilyä ja silleen. Terkkuja. Hienoa panoraamaa eri kentistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tjäreborg myy 42 vrk. matkoja joilla pääsee kätevästi Los Rodeoksen kentälle.
      Jatkoin ns. liittovakuutusta vaikka siirryin eläkkeelle sillä saa edulliseen hintaan 5€/kk matkavakuutuksen joka on voimassa max. 45 vrk. koti- ja ulkomaan matkoilla.
      Nämähän sattuu kuin seppää sääreen joten enköhän minä tuon matkan ennakkovarauksen maksa.

      Poista

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.