Steveco Areena 21.4.2024

keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Leevi lokinpoika ja telkänpojat


Viimevuotinen kuva "Leevi lokinpojasta", pitäisi tuota kameraa kuljettaa useammin mukana niin voisi joskus onnistua nappaamaan ns. hyvänkin tilannekuvan.


Tämä onnisunut otos ei ole oma vaan "naamakirjan" sivuilta kaapattu.

Tuolla meidän golfkentällä pesii mm. telkkä eräässä isossa haavassa jonne on tikka hakannut pesäkolon. Sitä puuta tulee aina ohikulkiessaan tarkkailtua mutta tuskin noin hyvää kuvaa saisi napattua vaikka olisi kamera aina laukaisuvalmiina.
Viime sunnuntaina en saanut mökin pihalta kuvaa kahdesta kyykäärmeestä,ehtivät livahtaa piiloon PT:n hakiessa autosta kameraa vaikka koitin heidän pakomatkaa risulla estellä.

2 kommenttia:

  1. Olen huomannut tuon saman, vaikka kamera olisi mukanakin, se on laukussa. On vain todettava että olen hidas, monta tilannekuvaa on mennyt ohi. Mutta joskus voi onnistua. Hyvä mainos golfin aloittamiseksi. Mäkärää on kentällä julmetusti, toivottavasti pian häipyvät. Oltiin eilenkin katsomassa, heti oli suu ja silmät täynnä. Terkkuja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän myöhästyttiin eikä päästy kuviin kun Mediatehdas Dakar oy kuvasi tuota tv-mainosta,en tiedä tuleeko juuri tuo pätkä telkkariin.
      Kierroksia 28 takana huomenna pelikierros Kouvolan suunnalla (Koski Golf).

      Poista

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.