Steveco Areena 21.4.2024

perjantai 28. kesäkuuta 2013

Uintireissulla ja ostoksilla

 
Niko 8v.soitteli puolenpäivän jälkeen ja kysyi joutaisinko minä viemään häntä ja tyttökaveriaan Vilmaa uimaan.
Olihan minulla eläkeukolla siihen aikaa.PT lähti myös mukaan ensin haettiin Niko ja Vilma Mussalosta ja käytettiin heitä Haukilahdessa uimassa.Sinilevää ei näkynyt mutta ei me vanhukset silti uskaltettu meriveteen uimaan mennä.
Tämän uintiretken jälkeen kierreltiin vähän tietokoneita myyviä liikkeitä läpi sillä vanha läppäri oli tullut jo tiensä päähän kun ei suostunut enää käynnistymään.
Vasta neljännessä liikkeessä syntyi ostopäätös, mukaan lähti halvimmasta päästä HP:n kone jossa on ensi alkuun vähän konstikas Windows 8 käyttöjärjestelmä.
 

4 kommenttia:

  1. Voi mikäs tuolla on uidessa, kaunista:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kännykkäkuva taustalla näkyy mm. keskuussairaala.

      Poista
  2. Kiva noitten lasten kanssa on seikkailla ja heitä kuskailla. Se kun on meidän eläkevaarien työtä. Tuo windows 8 on saanut jos jonkinmoista kritiikkiä, no eipä ole omakohtaisia kokemuksia siis en voi ottaa asiaan isommin kantaa. Sinä sen jonkinajan kuluttua tiedät. Onnea uudelle tietsikalle, meidän pöytäkone on HP ja hyvin on pelittänyt. Terkkuja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kun käyttää selaimena Google Chromea niin ei eroa aikaisempaa juuri huomaa,kirjainmerkit ja muuutkin suosikkeihin laitetut linkit siirtyivät automaattisesti tähän uuteen läppäriin.
      Tuo Map Source ohjelma karttoineen jäi vanhalle koneelle se vähän harmittaa.

      Poista

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.