Steveco Areena 21.4.2024

tiistai 16. heinäkuuta 2013

Kierros taas takana

Tämänpäiväiset pelikaverit Jarmo ja Timo.

Golfkierros on takana taisi olla jo 65. tällä kaudella ,eipä tässä juuri muuta ehdi tekemäänkään kuin pelailla kavereiden kanssa.
Mutta kun ei ole mikään pakko tehdä mitään niin tehdään sitä mikä huvittaa, toistaiseksi on huvittanut tämä golf.
Aamuvirkkuna starttaan usein baanalle jo klo 7 aikoihin kuten tein myös tänään, sitten 4:n tunnin kierroksen jälkeen tuoppi pilseneriä naamaan ja klubin saunan kautta puhtaana poikana kaupungille kerjäläisiä bongailemaan. 
Joitain viuluviikareita näytti tänään olevan soittelemassa Kotkan torilla ei näitä romaani kerjaläisiä kuitenkaan.No ensi viikolla vilkastuu kun alkaa Meripäivät mutta se alkaa samalla olla kesä ohitse ja syksy edessä.

4 kommenttia:

  1. Eikö ole mukavaa kun työt ei enään häiritse harrastuksia. Saa rauhassa harrastaa.
    Kyllä muuttui sää, eilen vielä helteinen kesäpäivä tänään kuin syyssäätä, kylmä tuuli. Ajelin nurmikoita ja siinä koneen päällä istuessa melkein tuli kylmä. Mutta vielä on kesää jäljellä.
    Terveiset molemmille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä meillä täällä Kotkassa on ollut todella hieno kesä,vettä olisi saanut sataa enemmänkin sillä hyvin vähän sitä on tullut läntiseen aurinkorannikkoon verrattuna.
      Kävin iltapäivällä vuotuisessa hammaslääkärin tarkastuksessa,reikiä nolla,hammaskivet poistettiin lasku 36€. Huomenna taas yhdet kisat ohjelmassa luvattu kesäistä keliä.

      Poista
  2. Kyll täälki taas vettä kaivattais, vaik sitä o tullukki ni taas o kuivaa. Mä olin ja bongailemas kerjäläisii, mut en nähny kun noit eduskunnan siipiveikkoi puhumas mukavii. Wilson Kirwa oli porukas mukan, saatii nauraa, on sillä jutut. Hän edusti ensin Pori Tarmoo sit siirty Lahtee juoksentelee, nyt väsäilee lastenkirjoi. Tääl ei pääs kunnol golfkentä lähellekää enne ens maanantait, on meinaan varattu, mut sen pilsun voi käydä klupil juomas. Terveissii vaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. pelaan joskus "Wilsonin" palloilla hyvin juoksevat nekin.
      Yritän tässä järjetellä kuviani jonkinlaiseen loogiseen järjestykseen nyt on nuo Teneriffan kuvat käsitelty.
      Vaikka se vanha läppäri hajosi niin kuvat säilyivät ulkoisella kovalevyllä.
      Ja kai tuossa Googlen selaimessa on jokin muisti kun kaikki kirjanmerkit säilyivät,niitä oli kyllä melkoinen juokko osa tietysti aivan turhiakin mutta vuosien myötä joskus suosikkeihin liitetty.

      Poista

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.