Steveco Areena 21.4.2024

lauantai 20. heinäkuuta 2013

Päiviä edessä?

Näkymä Haukkavuoren näkötornista idän suuntaan.
Sapokan pienvenesatama
Pussikaljaa
Meripäivät on jo ensiviikolla niihin nyt suuremmin osaa oteta mitä nyt avajaisparaati katsotaan ja jälkikasvua pitää käyttää satamassa/huvipuistossa .
Nuorison pussikaljajuhlat ne suurelta osin ovat, onhan siellä toki muutakin ohjelmaa mutta nuoriso täyttää puistot viettäen siellä omat meripäivänsä.


Elokuun alussa meillä on PT:n työnantajaltaan saama lahjareissu Aulangon kylpylään,siellä viivytään pari vuorokautta mm. golf kuuluu ohjelmaan (yllätys,yllätys).
Siitä sitten paripäivää eteenpäin niin on Ennin synttärit ne ovatkin suuret juhlat sillä hän täyttää jo 5 vuotta ja on omien sanojensa mukaan jo aikuinen.

Synttärilahja on jo ostettu,apupyörät pitää vielä raksia pois ne ovat kuulemma vauvoille sanoi Enni.

Niin että tämähän on melkein yhtä juhlaa meikäläisten eläkeläisten arki,muuten hyvä mutta rahaa tuppaa menemään enempi kuin tulee.

4 kommenttia:

  1. Ei yhtään hullummalta kuulosta teidän eläkepäivien vietto :)

    Terkkuja ja mukavaa kesänjatkoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänä vuonna on vielä käymättä tuo Tallinna ja Eesti PT kaipaa sinne p.......... minä en niinkään mutta katsellaan.

      Poista
  2. Peesailen Sirpaa. Kyllä nuo lapset jo nuorena aikuistuvat:) Ne vaan on niin hyviä juttuja mitä loihevat lausumaan. Aulanko, hieno paikka, Jattan kanssa oltiin siellä joskus hamassa nuoruudessa. Yövyttiin Aulangon Heikkilässä, mökissä järven rannalla, oli kaunista. Juicen riimitys meni nappiin. Terkkuja ja hyvää matkaa Aulangolle, kuten myös muuallekin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä meidän Enni on sanavalmis tyttö, monet naurut on naurettu kun hänen tilanteisiin sopivia lausumiaan on muisteltu ja tutuille kerrottu.
      Käytiin mökillä saunomassa,alkuhiet otin puusavotasta.

      Poista

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.