Steveco Areena 21.4.2024

sunnuntai 11. elokuuta 2013

Hyvä ruoka parempi mieli

Meillä on ollut tapana näin sunnuntaisin käydä  tuttavaperheen kanssa yhteisellä lounaalla,näin tehtiin myös tänään paikkana hotelli Leikarin noutopyötä.
Ollaan tämän herran kanssa poikavuosien kavereita, taitaa ensi vuonna olla 50 vuotta siitä kun jouduttiin samalle luokalle Karhulan ammattikoulussa.
Rouvat tuli kuvioihin sitten vähän myöhemmin.
Matkusteltu on myös yhdessä jonkun verran mm.bussilla Viipurissa ja sitten ihan turistimatkoilla kerran Benidormissa ja Puerto de la Cruzissa. 
Viime syksynä pyörähdettiin kahdella pirssillä Virossa jolta matkalta tuo tuoreempi kuva on.
Vanhemmat filmitallenteet pölyttyvät jossain piirongin laatikoissa,osasta on jo värit häipyneet huitsinnevadaan,vuosia vanhemmat mustavalkokuvat ovat säilyneet paremmin täytyisi niitäkin joskus skannailla Picasan kansioihin.
Näissä tapaamisissa sitten aina mietitään mitä viraapelihommia keksittäis että päästäisiin matkoille ja syömään hyvää ruokaa tietysti.
Virossa v.2012
Kotkassa v.1973


3 kommenttia:

  1. Ehkä käydään syömässä siellä Puertossa, vaikka nakkikiskalla. Tai ei, käydään kunnon ruokalassa, Terkkuja täältä huumorintajuttomalta länsirannikolta:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Terve täällä satoi yöllä niin paljon vettä että pistivät golfkentän kiinni.
      Oli vähän ylimääräistä aikaa niin tallensin 5-6 autotalli ravintelia kännynavigaattorin muistiin.
      Siis jonnekin autotalliravintolaan mennään.

      Poista
  2. Niin tehdään. Minä kun en niistä paljon tiedä, mutta ruoka kyllä maittaa. Teen hiukan tilaa, ja pudotan jokusen kilon. (kaalidieetti)

    VastaaPoista

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.