Steveco Areena 21.4.2024

torstai 22. elokuuta 2013

Kännykällä

Kännykkäkuva Sapokasta.
Niin kännykällä voi myös soittaa mutta voi sitä käyttää muuhunkin,varsinkin näissä älykännyissä alkaa jos jonkinlaista ohjelmaa ja sovellusta.
Olen tuon Sport Tracker ohjelman joskus kevään korvalla tuohon kännykkääni ladannut eilen golfkierrokselle lähtiessäni muistin käynnistää tuon ohjelman.
Facebookkiin tuon reitin pystyy hyvin jakamaan mutta ei tänne blogiin,ainakaan en löytänyt oikeaa tapaa.
Kuvia en ohjelman ollessä käynnissä ottanut joten jäi testaamatta sijoittaako ohjelma ne kuvat prikulleen oikeaan paikkaan reitin varteen.
Golf nimistä peliä tuo ohjelma ei millään tavoin edistä ja tuo kuljettu matkakin on golfbägin kulkema matka kun kännykkä oli sijoitettu bägiin.
Kentällä pelaaja kulkee yleensä pari kilometriä pidemmän matkan palloja etsiessään ja viheriöllä liikkuessaan,puttiviheriöllehän bägiä ei saa viedä.
Tänään tuli kierrettyä vuoden 93:s kierros,olen siis talsinut sen pienen pallon perässä n.900 kilometriä,saas nähdä miten pitkälle tässä vielä ehtii.


4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Käytiin Cafe Laiturissa kahvilla samalla nappasin kännykällä tuon kuvan. Olisi siitä kunnon kameralla paremman saanut.
      Se tuossa kännykässä on hyvä että kulkee useimmin mukana kuin kamera.

      Poista
  2. Hyvä on foto. Oltiin ja eilen huitomassa, oli hieno ilma, populaa paljon kentällä. Viikonvaihteessa eli huomenna varmaan katsomaan A-Ässien peliä hallille. Onnea peleihin, meillä olis huomeniss ollut kisat, vävy edustaa. Terkkuja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tässä viikonvaihteessa pelataan seurojen mestaruuksista koko maassa.
      En lähtenyt leikkiin mukaan kun ovat vähän lyönnit olleet hukassa,no tänään kulki jo vähän paremmin mutta ilmoittautumis aika oli jo loppunut.
      Olen nyt sitten vaihteeksi kotona Eijan ilona,käydään kyllä myös mökillä saunassa ja kiskomassa soutupaatti jo talviteloille kun ei sillä kukaan enää soutele.

      Poista

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.