Steveco Areena 21.4.2024

maanantai 5. elokuuta 2013

Taas kotona

Aulangon kylpyläreissu on tehty ja ollaan taas kotona ja kotonahan on hyvä olla.
Kyllä minä olisin viihtynyt pitempäämkin tuolla Aulangon kanssallismaisemissa paikka on hieno ja läheltä löytyy nähtävää moneen makuun.
Me otettiin tämä reissu ihan leppoisan lomailun kannalta pelattiin vain yksi kenttä (Eversti) sen toisen Hugo nimisen kävelin kameran kanssa lävitse sunnuntaiaamuna kun ei saatu peliaikaa varattua ajoissa.
Aikamoinen "prinssieversti" on ollut aikoinaan tämä Hugo Standertskjöld sillä hänen teettämähän on lähes koko tämä alue tekosaarineeen ja joutsenlampineen.

Kierreltiin vähän lähitienoota myös autolla itse Hämeenlinnan linnassa ei käyty kun viime visiitistä ei ole kovin pitkä aika,Vanajanlinnassa kävin pari kuvaa räpsimässä.

5 kommenttia:

  1. Hienot kuvat reissustanne. Aulanko on kaunis paikka. Kipuaminen näkötorniin kannattaa, sieltä on upeat näkymät.

    VastaaPoista
  2. Aulanko on kaunis paikka,hyvät kuvat:)

    VastaaPoista
  3. Upea paikka ja luonto ympärillä! Hyvät kuvat!

    VastaaPoista
  4. Tosiaan kaunista siellä on. Tuolla mekin joskus -70 luvulla seikkailtiin kolmistaan, tytär oli varmaan n. 10 vuotias. Kamerana oli Kodak kasettikamera. Saihan silläkin jotain kuvia muutaman olen saanut koneellekin. Värit on vain osittain häipyneet. Meillä oli silloin mökki "Aulangon Heikkilässä". Hieno katsella noita kuviasi, ovat hiukan eri luokkaa kuin nuo mun kuvat:)) Terkkuja, lähdetään nyt Matti Mats-sonin pronssijuhlille kaupungille.

    VastaaPoista
  5. Kiitos kaikille kommenteista.
    Kahdessa kotimaan kylpylässä on tänä kesänä vierailtu Haikossa ja nyt täällä Aulangolla.Jos pistän paikat paremmuusjärjestykseen niin Aulanko voittaa, mutta makunsa kullakin.
    Viron kylpylät ovat hinta/laatu suhteessa paljon näitä kahta edellä, kokemusta on Otepäästä,Pärnystä,Haapsalusta ja Saarenmaalta.
    Jos jostain sitä ylimääräistä rahaa löytyisi niin viikko jossain Viron kylpylässä tekisi terää.

    VastaaPoista

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.