Steveco Areena 21.4.2024

torstai 24. lokakuuta 2013

Hapekas keli


Kaveriporukalla pelattiin tänäänkin golfia pienestä sateesta ja tuulesta huolimatta.Itselläni kausi alkoi 22.4 eli 
nyt on jo puolivuotta pelailtu, kierroksia on takana 126 vähän se on tahti syksyn myötä vähentynyt.
Ensi sunnuntaina pelaan vielä yhden  kahden hengen joukkuekisan ,saas sitten nähdä kuinka käy.Ollaan tämän sunnuntaisen pelikaverin kanssa useampi kisa yhdessä pelattu ja joskus jotain voitettukin.
Hän tulee muuten Maaliskuussa lomani viimeisellä viikolla Puertoon ja silloin pitää käydä yhdessä pelaamassa se pikkuinen La Rosaledan kenttä.
Täytyy tuota  Teneriffan matkaa vähän tarkemmin suunnitella ainakin patikkaretkien suhteen kunhan tämä golfkausi saadaan ensin päätökseen.
Siellähän meillä muutamia on vuosien myötä tutuksi tulleita ystäviä joita on taas mukava tavata ja vaihtaa kuulumisia.
Täältä Kotkasta tulee eräs tuttavaperhe myös sinne lomamme aikana ( 2:n vk lomalle). ja ainakin silloin vuokraamme auton käyttöömme.
Blokini lukija porin Seppohan on myös siellä lomamme 2 viimeistä viikkoa joten eiköhän siellä jotenkin saa aikansa kulumaan. 

2 kommenttia:

  1. Aikahan siellä pakkaa kulumaan ihan siivillä. Kuntoillaan tässä nyt vaan että jaksaa kävellä edes Dinamicoon:)) Terkkuja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo pitää lisätä kuntoilua. Mulla oli ongelmia tuon Picasan kanssa ei tuonut eikä näyttänyt kameran videoita mutta sain senkin toiminnon pelittämään.

      Poista

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.