Steveco Areena 21.4.2024

perjantai 20. joulukuuta 2013

 Käytiin eilen pikaisesti mökillä katsomassa josko se Seijamyrsky olisi tehdyt siellä tuhojaaan.Ei ollut, muutama männynrunko oli vähän kallellaan kuin Pisan torni mutta pystyssä ne olivat kaikki.
Lumityömaksut menneeltä ja tulevalta talvelta käytiin maksamassa tientekijälle hänellä kun pelit ja vehkeet siihen hommaan.Meille kelpaa kun Vappuna pääsee autolla pihalle,ei talvikunnossa pitoa (ei pääse konnatkaan).
Tänään oli sitten niiden kinkkukisojen palkintojen jako,yhden 7 kiloisen hain ja se on jo uunissa paistumassa.Oli siinä klubin lattialla kinkku poikineen ,lasku näistä seuralle on vuosittain n. 8000€.

Niin ja se kamerakin tuli vihdoin viimein, yhden kuvankin jo otin ,opetella pitää. Picasan WiFi yhteys ei meinannut onnistua tuli vain ilmoitus sähköpostiini että joku hakkeri meinaa kirjautua salasanallasi tilillesi.Nyt sekin homma on hoidossa ja kamera latautumassa.

3 kommenttia:

  1. Miten sait sen picasan onnistumaan, sen kanssa mä olen tapellut ja hetken aikaa. samanlainen ilmoitus tulee mullekin. nim.merk. neuvosta kiitollinen. En ole koittanutkaan kuin pari kertaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuon viestin lopussa on linkki sen kautta piti hyväksyä uusi laite.


      Joku yritti äskettäin kirjautua sisään Google-tiliisi salasanasi avulla. Kirjautumisyritykseen käytettiin sovellusta, kuten sähköpostisovellusta tai mobiililaitetta.

      Estimme kirjautumisyrityksen siltä varalta, että kyseessä oli hakkeri. Tarkista kirjautumisyrityksen tiedot:

      Jos kyseessä oli oma kirjautumisesi etkä pääse käyttämään tiliäsi, suorita osoitteessa http://support.google.com/mail?p=client_login olevat vianetsintävaiheet

      Ystävällisin terveisin
      Google-tilien tiimi

      Poista
  2. Kiitti, näin tuon mutta ei aivot pelanneet.
    :)

    VastaaPoista

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.