Steveco Areena 21.4.2024

lauantai 14. joulukuuta 2013

Kotona taas


Kotona ollaan taas Papa Noelin maisemat vaihtui näihin Kotkan torin maisemiin jonne Joulupukki on reissumme aikana rakentanut mökkinsä.Pikku flunssa ja yskä oli jo ennen reissua ei se sielläkään ehtinyt kokonaan parantua,vähän piti passailla jättämällä suunniteltuja patikkaretkiä tekemättä.


Kävin eilen eräässä protokolla tilaisuudessa Vellamossa...


Jossa minut piti palkita eläkkeelle jäämisen johdosta valitsemallani kamera lahjalla.
Kameraa en kuitenkaan vielä saanut,ei ollut ehtinyt joku toimittaja ehtinyt sitä toimittaa,sain vain kirjekuoren jossa oli kuva tuosta kamerasta ja lupauksen että minulle soitetaan heti kun kamera on noudettavissa.
Paikalla oli meitä eläkkeelle siirtyneitä kymmenkunta jotka pomo palkitsi lyhyen puheen ja lahjojen lisäksi lounaalla sekä kakkukahveilla.Tulihan tuota VR konsernia palveltua kaikkiaan 41 vuotta ja 2 kuukautta.

Kuvattu kännykällä Vellamon parvelta.
Kuvattu kännykällä Vellamon parvelta.


Heti kotiin paluun jälkeisenä päivänä/iltana paikallinen Data Group Kotka palkitsi kaikki kesän aikana Hole In One:in tekijät kakkukahvien ja kuvan lahjojen kera Konekotka KY:n toimipisteen tiloissa.

On tässä nyt palkinnot saatu nyt ei muuta toivo kuin sen että sais tuon sitkeän yskän ja tukkoisen olon loppumaan ja itsensä hyvään kuntoon.

4 kommenttia:

  1. Taas tutuissa maisemissa.Mukavaa joulun odotusta:)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Ritva,
    Odotellaan ja katsotaan kumpi tulee musta- vai valkeajoulu.

    VastaaPoista
  3. Toivotaan että tuo flunssa jatku kovin kauaa. Ne on sitkeätä lajia nimimerkillä kokemusta on. Hiukan on erilaisuutta kameroissa, minulla kameran etupuolellakin näyttö, saa itsestään otettua kuvaa:) Lisäksi siinä saa näytettyä animaatiota, muksujen kuvaamista varten. Kuvan siirrot käy kätevästi. Terkkuja ja paranemista. Kuumaa klökiä..rommia...klökiä...rommia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Löysin lääkkeen (PT:n vanha antibiootti kuuri) viimeinen käyttöpäivä 2011 ja jotain?.
      2 päivää söin ,yskä lähti mutta suolet tyhjeni kahta kautta.
      Tehokas troppi vei yskän ja laihduttaa.

      Poista

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.