Steveco Areena 21.4.2024

lauantai 18. tammikuuta 2014

3 viikkoa vielä

3 viikkoa ollaan vielä näissä maisemissa sitten se vaihtuu kuudeksi viikoksi  kesäisempiin Teneriffan maisemiin.Toivottavasti Teidellä ei ole lunta enää 19.3 ,jolloin sinne on tarkoitus yrittää uudestaan.
Tarkoitus oli vähän lenkkeillä ja nostaa kuntoa tuota retkeä varten mutta kyllä se jäänyt uimahallin ja vesijuoksun varaan,kuntosalilla toki käyn edelleen mutta se ei juuri tuota kestävyyskuntoa nosta.
Golfhallilla käyn päivittäin mutta sillä ei ole mitään vaikutusta tuohon hapenottokykyyn,toivottavasti se näkyy kuitenkin golftuloksissa ensi kesänä.
Jotenkin se ei vaan ulkoliikunta ei nyt innosta helpompi jäädä sohvalle katsomaan telkkaria tai sitten tietsikalta Ville Haapasalon sarjaa Jäämeri 30 päivässä.
Tuon sarjan innoittamana tulee välillä muisteltua omaa Siperin junamatkaa.

2 kommenttia:

  1. Mielenkiintoisia nuo Villen reissut, kuten varmaan omasikin silloin Neuvostoliiton aikaan. Oletko muuten ollut tyytyväinen pikkukameraan, minä ainakin olen, näppärä peli:) Terveisiä meiltä sinne Kotkaan, ei tullut lotostakaan kuin kolme ja vara.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Terve.
      Kameraan olen päällisin puolin tyytyväinen mutta eihän se mikään järjestelmä kamera ole, täytyy vielä kokeilla kuvausta eri asetuksilla.
      Tuo yllä oleva kuva on sillä pikkukameralla otettu.

      Poista

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.