Steveco Areena 21.4.2024

keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Lähtölaskenta käynnistyi

Kymmenen päivää palloillaan vielä näillä mailla sitten on vuorossa 6 viikkoa Teneriffalla.
 Takaisin tullaan 23.3 silloin on jo kevään merkit ilmassa ainakin toivon niin.

2 kommenttia:

  1. Onnea vaan kaima matkallenne. Minulla sattui vielä pamahtamaan nilkka, höpötin Jattalle jotain levotonta mennessäni vessaan, siinä on pirullinen kynnys ja astuin siihen jetenkin sivuttain. Nilkka muljahti, sai oven karmista kiinni, löin vielä kaiken lisäksi tuon saman jalan kipeän polven oven karmiin, että sellaista. Pystyn kuitenkin jotenkin kävelemään ja ajamaan autoa. Kuntopyörää kokeilen tänään, onhan tässä jo melkein viikko huilattu. Terveiset meiltä teille kummallekin. Meinasi kyllä masennus iskeä. Ei meitä surulla ruokita vai mitä.:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaima onnea tarvitaan aina matkassa, ikävää että matkanne peruuntui olin jo vähän suunnitellut ruokapaikkoja ja yhteisiä retkiä meille.Hoida nilkka kuntoon sillä golfkausi lähestyy kovaa vauhtia,meidän seura lähetti jo jäsen- ja kausipelimaksuista laskut,naputtelin ne juuri äsken verkkopankkiin.
      Minulle ei noita vammoja ole tullut kuin henkiselle puolelle kun poliisi ja lappuliisa häärivät silloin tällöin kimpussa, muuten menee ihan hyvin.

      Poista

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.