Steveco Areena 21.4.2024

maanantai 6. tammikuuta 2014

Loppiainen

Me ei PT:n kanssa vietetty Loppiaista minään erityisenä juhlapyhänä vaan lähdimme aikamme kuluksi autoajelulle Pyhtää Pyttiksen suuntaan.
Siihen E18 tien kupeeseen ABC:n viereen on noussut tuollainen elämysurheilukeskus jota käytiin oikein sisältä ihmettelemässä.Vahinko ettei siellä ollut ketään surfailemassa eikä lentelemässä joten meiltä jäi elämykset näkemättä.
ABC:n buffetissa käytiin sitten syömässä eikä sekään mikään suuri makuelämys ollut.
Huomenna alkaa sitten arki ja elämykset ainakin urheilun alueelta löytyy vanhoista tutuista lajeista (golfhalli,kuntosali ja vesijuoksu) ne ovat sitapaitsi erittäin halpoja elämyksiä verrattuna Siriuksen lentohintoihin.

 Ei surffattu
 Ei lennetty
Ja vielä kolmannen kerran ei.

3 kommenttia:

  1. Olen kuullut tuosta ei ole tullut käytyä.Hyvää Loppiaista:)

    VastaaPoista
  2. Joulu, uusivuosi ja loppiainen on lusittu. Meillä voi jäädä tuo maaliskuun reissu väliin. Tyttären luona tapahtui sellaisia myrskytuhoja, että sinne uppoaa jonkin verran rahaa. Soittelin Tjärelle, kun olemme maksaneet tuon ennakkomaksun (300) , ne palauttaa siitä 180 egeä. Hiukan piruttaa, ei voi mitään. Jatta meinasi että mennään vaikka huhti-toukokuussa jonnekin. Terkkuja vaan täältä sateenraiskaamalta länsirannikolta. No ei nyt sentään ole vielä maaliskuu:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hiukan piruttaa täälläkin teidän puolesta.
      Mikko otti meille luvat Teidelle ne on 19.3 klo 13-15 toivotaan että silloin on polut lumesta ja jäästä vapaat.
      Olin vähän suunnitellut niitä "jotoksia" myös yhdessä tehtäväksi (esim. Tabornon kierto) mutta ei voi mitään.

      Poista

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.