Steveco Areena 21.4.2024

torstai 27. maaliskuuta 2014

Paluu arkeen



Sunnuntaina palattiin kuuden viikon Teneriffan matkalta,täytyy sanoa että PT tuli jo mielellään pois mutta kyllä minä olisin voinut vielä jatkaakin.
Keväthän täällä on jo niin pitkällä että vaihdatin tänään autooni kesärenkaat alle ,voi sitten vähän äänettömämmin kurvailla jos hallituksen menoleikkauksien jälkeen sattuu jostain vielä bensarahaa löytymään.
Harrastukset jatkuu samaan malliin kuin ennenkin,golfhallilla harjoitellaan tulevaa kesää varten ja uimahallilla vesijuoksun ohessa,näytellään vähän rusketusraitoja.
Täytyy yrittää sopeutua taas suomalaiseen ruokaan HK:n siniseen ja tähän pääsiäisajan herkuun mämmiin ,näytti niitä äsken olevan meidän jääkaapissa molempia.
Nyt sen mämmin kimppuun vaniljakastikkeen kera.

4 kommenttia:

  1. Niin se sitten arki kotona aluillaan. Oli kiva lukea nuo päivityksesi sieltä ja katsoa kuvia. Kyllä ehdit paljon nyt vaellella siellä ja kohokohta varmaan tuo Teiden käynti. Olet kyllä aikas rautainen ukko.
    Oikein hyvää jatkoa täällä kotomaassa seuraavaa matkaa odotellessa. Joko on varattuna?
    PTeelle terveisiä ja uskon,että oli kiva jo tulla kotiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommenteista mummeli,seuraavasta matkasta ei ole vielä mitään tietoa.
      Tulihan tuolla reissulla otettua yli tuhat kuvaa ja pieniä videon pätkiäkin muutama kymmenen,päivittelen niitä vielä jonkin aikaa tuonne Teneriffe blogiini.
      Vaikka ei ne kuvat koskaan vastaa niitä fantastisia maisemia joita patikoidessa kohtaa mutta jääpähän niistä itselle jonkinlainen muisto ja kiva jos muutkin tykkää katsella.
      Terveisiä täältä molemmilta.

      Poista
  2. Terkkuja vaan täältä lännestä, osan kuvistasi ja matkastanne olen jo "tsiikaillut", mutta on oikein ajan kanssa katsottava kaikki yhdellä kertaa. Mitenkä se pikkukamera pelitti, minä olen kyllä tyytyväinen ollut. Ollaan tässä suunniteltu 3 viikon matkaa sinne Puertoon joskus ehkä ensi maaliskuun alussa. Aurinkomatkoilla maksaisi Park Plazaan 1820 egeä kahdelta. Toivotaan nyt että ei tule mitään härdelliä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yli tuhat kuvaa otin sillä pikkukameralla joista valtaosa on kelvollisia,vanhallla viimeisiään vetävällä Olympus kameralla n.300 kuvaa ja vielä kännykällä parikymmentä.Helppohan se pikkukamera oli mukana kantaa mikä oli vahvin hankinnan peruste,olen siihen tyytyväinen.
      Toivotaan että matkasuunnitelmanne toteutuvat.Terveiset molemmilta.

      Poista

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.