Steveco Areena 21.4.2024

sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Aurinkoista Kevättä

Eihän se juuri nyt aurinko paista mutta viikolla paistoi ja mielihän pitää aina olla aurinkoinen eihän tästä muuten mitään tule.
Isokuva on golfkentältä joka ei vielä ole aivan pelikunnossa mutta hyvältä näyttää,lämpöä vaan lisää niin hyvä tulee.
Kävelin tuon kentän laitamilla kameran kanssa pienen ulkoilulenkin otin muutamia kuvia ja noukin väylien laidoilta tusinan verrran pelaajien hukkaamia golfpalloja,olipa joukossa muutama arvokas laatupallokin.
 Eilen käytiin mökillä vähän pistämässä sitä kesäkuntoon eli siivous hommissa.
Eihän me mitään "Rockefellereitä" olla mutta kyllä sitä roinaa vaan kertyy mitä ei raaski heittää pois ja sitten ne roinat viedään mökille.
Nyt tehtiin tilaa vanhalle kaupunki sohvalle ja siivoiltiin mm. varastoja, meinasin jo luopua vanhasta piirongista kun sen laatikot olivat niin turvoksissa ja jumissa ettei niitä saanut kunnolla avattua.Taidan kuitenkin kunnostaa sen saahan niihin laatikoihin vähän roinaa taas piilotettua perikunnan iloksi.
Kaapin takana oli sen entisen omistajan nimi, kysyin PT:ltä tunnetko ? hän sanoi tämän Tarvaisen olleen joskus hänenkin opettajansa.Piironki tuli meille aikoinaan mökkikaupan mukana, muuta tietoa sen historiasta ei meillä ole,Puutarhakadulta kuitenkin kotoisin niinkuin mekin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.