Steveco Areena 21.4.2024

torstai 1. toukokuuta 2014

Hauskaa Vappua

Hauskaa Vappua kaikille kuis se meni? itsellä se meni hyvinkin perinteisesti ensin töpeksittiin eilisessä golfkisassa kun jäätiin yhdellä lyönnillä ilman palkintoa mutta ei se oikeastaan harmita kun palkinnot oli vain lahjakortteja Pro Shoppiin ei siis mitään kuohujuoma pulloja.
Tänään hytistiin sitten kylmässä ja tuulisessa vappusäässä marsseja katsellen ja puheita kuunnellen.
En kyllä muista mitä ne puhuessaan sanoivat mutta kait ne omasta mielestään ovat aivan erinomaisesti tehtävistään selvinneet.
Rahaa on nykymaailmassa enemmän kuin ikinä se vaan on vika paikassa kun ei verokarhukaan niitä löydä.Itse pistäisin veroparatiisisaaret ja pörssikeinottelun koko EU:n alueella verolle.

 Kulkue se vaan lyhenee vuosi vuodelta nyt mahtuivat kaikki vasemmistopuolueet samaan kulkueeseen ja muutama ääniharavakin samaan kuvaan.
Naapurin tyttö Helena on lapsuuden leikkikaverini ja edustaja Eerolan äiti.
 Kokoomus juhli Vappua Perussuomalaisten kanssa samanaikaisesti Kotkan kauppatorilla.
 Vihreät aloitti Vapun juhlinnan kauppatorilla vähän muita myöhemmin.
Hotelli Santalahti ikkunapöytä.Täällä käytiin vappubrunssilla.

Olen suunnitellut tekeväni täällä koto-Suomessa erään 55 Km pitkän patikka vaelluksen tässä kesän aikana.
Eihän tuota reittiä voi yhtenä päivänä kulkea vaan se täytyy jakaa osiin,kun menee/tulee omalla autolla niin siintähän tulee tuplakilometrit ja matkaa 110 Km, sen takia kaverit voi pitää meikäläistä vähän hulluna mutta sehän on yhdentekevää....



2 kommenttia:

  1. Tuo on ihan hieno idea tuo patikkareissu, ei muuta kuin suunnitelmat alulle ja menoksi, sitten kun aika koittaa. Saitko koneen pelittämään? Hyvää vapunjälkeistä aikaa, hiukan ajelin kuntopyörällä ja sitten saunaan. Ulkona on jumalaton määrä koivun siitepölyä ja eka kerran on minullakin silmät oikein kunnolla kirvelleet, sen vuoksi kuntopyörää ja tuuli vielä auttaa asiaa .Terkkua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kone pelittää kyllä ei mitään suurempaa katasrofia siinä käynyt se yksi puuttuva kartta täytyy vielä ladata MapSourceen.
      Onneksi en kärsi mistään allergerioista muuten vaan välillä nupissa "kirvelee" varsinkin noi huonot lyönnit ja putit.

      Poista

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.