Steveco Areena 21.4.2024

perjantai 23. toukokuuta 2014

Salpapolku osa 2

Aloitin tämänpäiväisen patikkani Virolahden Bunkkerimuseolta jonne jätin autoni parkkiin.
Edellinen patikkani ei yltänyt aivan tänne asti joten tein pienen koukkauksen etelän suuntaan ja kävin kääntymässä Matsun laavulla ja sieltä sitten matka jatkui polun puoliväliin Pyyhinlammellle.
Kuvassa Pyyhinlammen uimalaituri ,täältä käännyin takaisin Bunkkeri museolle, kävin sitä ennen järvessä uimassa.Pidin täällä myös evästauon, virittelin tulentekopaikalle pienen nuotion ja paistoin tikun nokassa pari makkaraa.
Tämänpäiväinen reitti kulki paljon pieniä kyläteitä pitkin, tässä ollaan Säkäjärvellä.
Omenapuu (luulisin) kukki komeasti.
Panssarivaunun kivieste on saanut vähän lisäkoristelua erään kesämökin pihassa.

Konekivääri pesäkkeen tähtäyskupu majoituskorsun katolla.
Täsä talon nurkalla olevastta tähtäyskuvusta en tiedä että onko sen alla mitään bunkkeria tai vastaavaa vai onko se hankittu siihen muussa tarkoituksessa.
Auton pälykapseleita Säkäjärven piharakennuksen seinässä.Taustalla näkyvästä talosta jouduin pyytämään vettä janooni olin vähän liian pienellä vesimäärällä liikkeellä ja tämä tärkeä neste uhkasi loppua kesken.

Noin kilometri Bunkkeri museolta pohjoiseen oli sorakuoppa jonne oli haudattu ilmeisesti liikenteessä menehtynyt hirvi.Tämän hirven oli karhu tai joku muu peto kaivanut esiin ja pistänyt lihat suuhunsa.Osa turkista (karvat) ja luita oli vielä näkyvissä.

2 kommenttia:

  1. On pakko ihaillen nostaa olkihattuani korkealle kun reittisi mittaa mietin tässä helteessä. Kun itsellä on täysi työ vain olla tässä helteessä kun pumppu pienimmästäkin ponnistuksesta lyö tuhatta ja sataa ja sinä kuljet tuollaisia matkoja. Huh huh.
    Terveiset teille. Koskas Puerto odottaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti mummeli terveisistä,aloitin eilen tuon patikoinnin kukonlaulun aikaaan silloin oli lämpöä auton mittarin mukaan 14 astetta ja kun lopetin niin lämpö oli kivunnut 27 asteeseen.
      Puerton matkaa ei ole vielä tilattu kyllä sen ehtii ja sikäli helpompaa kun molemmilla on tuo "loma" samanaikaisesti.

      Poista

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.