Steveco Areena 21.4.2024

perjantai 27. kesäkuuta 2014

Muisti pätkii


Muisti tuppaa pätkimään varsinkin tuo nimimuisti,muistan hyvin tämän Kotkan ykkösväylän tämänpäiväisen tuloksen (5) mutta lähihistoriassa on mustia aukkoja. 


Tämä keltaruusu ei ole kasva Teksasista vaan taloyhtiömme pihalla mutta tästä tuli mieleeni tuo Pugachevan levy miljoona ruusua.
Oltiin PT:n kanssa joskus -70 luvunlopulla tai -80 luvun alussa silloisessa Leningradissa kumpikaan ei muista tarkkaa vuotta milloin se oli.Käytiin kuitenkin jossain ravintolassa keskellä kirkasta päivää juomassa kuivaa kuohuviiniä ja tuo kyseinen levy unohtui meiltä sinne ravintolan pöydälle.Mutta kun pääsimme ravintolasta ulos niin ystävällinen tarjoilija juoksi meidät kiinni ja palautti meille tuon levyn,siitä hänelle vielä kerran kiitos ja pasibo.



Tuon ravintolan sijaintiakaan en tarkkaan muista jossain Kazanin tuomiokirkon lähellä se oli Nevsky prospectin varrella.Kolme kertaa olen käynyt silloisessa Leningradissa eka kerta oli v.1965 toinen 1968 mutta tätä kolmannen matkan ajankohtaa en muista.
Jos Kotkasta pääsisi suoraan viisumivapaasti laivalla Pietariin niin voisin harkita vielä siellä käymistä, se on kaunis kaupunki varsinkin kesällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.