Steveco Areena 21.4.2024

keskiviikko 4. kesäkuuta 2014


 Eurooppalainen ruokatori on ( 4-8.6) pystytetty Kotkan Lehmuskujalle kävin siellä aamukävelyllä jolloin siellä vasta aloiteltiin ruokien esille laitto.Täytyy pistäytyä huomenna uudelleen paremmalla ajalla,huomenna on paitsi markkinat niin senioreiden kk-kisa,täytyy yrittää taas jotenkin pärjätä.
Hellettä on luvassa, se on mukavaa ei lämmin luita riko ja pallokin lentää paremmin, ainakin pidemmälle kuin viileimmissä lämpötiloissa.
Sain tai luulen saaneeni mökin kattorempan valmiiksi, lämmintä oli sielläkin kun peltikatto oikein hohkasi lämpöä niin että kyllä hiki virtasi.
Oli niin lämmin että pulahdin järveen ilman saunaa,vaikka kyllä se sauna olisi tehnyt hyvän säväyksen,mutta ei se saunakaan mitään ihmeitä tee kun on jäykkä niin on jäykkä mutta vähän se kuitenkin notkistaa paikkoja.
Täytyy sanoa että kyllä sitä on vanhaksi ja raihnaseksi tullut 4 tuntia paiskin hommia ja olin ihan puhki ei enää pystyisi 8 tuntisia rakentajaranen työpäiviä tekemään.
Nauttikaa Kesästä!.

3 kommenttia:

  1. Olen tehnyt tuon saman huomion, ei sitä enää variksenpesille kiivetä, lämpöä on, vanhat luut tykkää. Terkkuja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Terkkuja vaan,menes kaima sunnuntaina katsomaan kun KTP tulee vierailulle Poriin.

      Poista
  2. Menen, olisi vaan kiva keli ja hyvä peli. Porilaiset osaa ainakin sössii kaikki kotipelit. Taidan laittaa vedon Kotkan voitolle.

    VastaaPoista

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.